06| Kuopio Tanssii ja Soi 12.-18.6.2019
06| Kuopio Tanssii ja Soi 12.-18.6.2019
06| Kuopio Tanssii ja Soi 12.-18.6.2019

06| Kuopio Tanssii ja Soi 12.-18.6.2019

Kuopio Tanssii ja Soi täyttää 50 vuotta. Tämän ajan Kuopio Tanssii ja Soi on tehnyt tanssia näkyväksi. Sitä on vienyt eteenpäin ilo, intohimo ja halu jatkuvaan kehittymiseen. Tanssi yhdistää yli kieli- ja kansallisuusrajojen ja tuo yhteen ihmisiä mitä erilaisimmista taustoista. Kuopio Tanssii ja Soi juhlii vuonna 2019 tarjoamalla jälleen upean ohjelmiston sekä useita oheistapahtumia. Tervetuloa mukaan juhlaan. Tehdään tapahtumasta yhdessä maailman paras!

Esiintyjät
Kuopio Tanssii ja Soi tuo jälleen kerran festivaalille upeita esiintyjiä ympäri maailmaa. Ohjelma on julkaistu, ja esiintyjät löytyvät täältä: http://www.kuopiodancefestival.fi/esiintyjat

Kurssit
Festivaalin ohjelman lisäksi tarjolla on myös runsaasti erilaisia kursseja. Valikoimaa on kymmenittäin, niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Tarjolla on lajeja laidasta laitaan ja festivaali on loistava mahdollisuus yhdistää kursseille osallistuminen esityksissä käymiseen. Tärkeää on ilo ja yhdessä tekeminen, joten tule mukaan kokemaan festivaalitunnelma ja pitämään hauskaa.
Lue lisää: https://www.kuopiodancefestival.fi/kurssit

Seminaarit
Kuopio Tanssii ja Soi -seminaarit ovat vakiinnuttaneet paikkansa festivaalin oheistapahtumina. Tarjolla on jälleen tuoretta tutkimustietoa tanssin ystäville ja muille aiheista kiinnostuneille.
Lue lisää: https://www.kuopiodancefestival.fi/laaja-seminaaritarjonta
 

Tapahtuman lisätiedot, ohjelma ja liput: 
https://www.kuopiodancefestival.fi/

Avainsanat

Tapahtumat

Kartta

Päivitetty: 19.06.2019

Useita tapahtumapaikkoja
www.kuopiodancefestival.fi/

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori