07| BarokkiKuopio 15.-20.7.2020
07| BarokkiKuopio 15.-20.7.2020

07| BarokkiKuopio 15.-20.7.2020

BarokkiKuopio 2020: talo/talous

BarokkiKuopio -festivaali järjestetään 15.-20.7.2020 teemalla talous/talo, jolloin festivaalin ohjelma tutkii suurien sukujen ja hovien vaikutusta eurooppalaiseen musiikkikulttuuriin, musiikin suurrakenteita ja struktuureja sekä koti-ikävää ja kodin käsitettä musiikissa. Kenellä oli rahaa ja valtaa päättää mitä musiikkia soitetaan, keitä säveltäjiä suositaan ja millaisia soittimia lähdetään kehittämään? Miten muille maille joutuneet tai päässeet taiteilijat ilmaisivat ja yhdistelivät omaa musiikkikulttuuriaan paikalliseen kulttuuriin? Millaista musiikkia soitettiin kodin seinien sisällä, millaista valtakuntien suurimmissa saleissa? Kuka maksaa viulut? Vastauksia näihin kysymyksiin sekä paljon kaikkea muuta Kuopion kesässä 2020!

Ensi kesää odotellessa BarokkiKuopion taiteellisesta annista voi nauttia mm. tunnelmallisessa Pyhäinpäivän kynttiläkonsertissa kun festivaalin taiteellinen johtaja Matias Häkkinen johtaa Kuopion kaupunginorkesteria la 2.11. Lisätietoja ja lippuja löytyy täältä.

BarokkiKuopion muusikoita ja meininkiä voi seurata pitkin vuotta myös yhteistyökumppaniemme Ensemble Nylandian ja Café Barockin konserteissa ympäri Suomen! Konserttikalenterit täällä ja täällä.

Lisätietoja festivaalista voi kysyä osoitteesta bkuopio(at)gmail.com.
Lue lisää: http://www.barokkikuopio.com

Avainsanat

Tapahtumat

Kartta

Päivitetty: 28.01.2020

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori