07| Kuopio Wine Festival 28.6.-6.7.2019
07| Kuopio Wine Festival 28.6.-6.7.2019

07| Kuopio Wine Festival 28.6.-6.7.2019

KUOPIO WINE FESTIVAL 28.6.–6.7.2019
Kesällä 2019 kaikki tiet vievät Kuopioon!

”Cin cin” sanotaan kesällä Kuopio Wine Festivaleilla, jossa viinit, pasta sekä pizza vievät festivaalivieraan unohtumattomalle makumatkalle Italiaan.

Italia on paikka, jolle on helppo menettää sydämensä. Aurinkoinen, elämänmakuinen ja historiallinen maa on täynnä upeita ruokakulttuureita, jotka poikkeavat toisistaan pohjoisessa sekä etelässä. Yhteistä niille ovat laadukkaat ja paikalliset raaka-aineet, perinteiden kunnioittaminen sekä rakkaudella valmistettu ruoka.

Italialaiset eivät syö elääkseen, vaan elävät syödäkseen. Voidaan sanoa, että Italiassa kaksi maailman tärkeintä asiaa ovat rakastaminen ja syöminen – amare e mangiare.


Ruokakatu tekee paluun!

Kesän 2019 Viinijuhlien tapahtuma-aluetta on muutettu vastaamaan kävijöiden toiveita entistä enemmän. Viinituvat on siirretty vanhalle, jo aiemmin hyväksi havaitulle paikalle ja sisäänkäynnit tutuille paikoilleen.

Lisäksi ruokakatu tekee paluun, jolloin hieman pienemmät ruokakojut saadaan mukavammin mahtumaan ja palvelemaan kävijöitä paremmin. Supervipin paikka päälavan läheisyydessä on viime vuodesta tutulla paikallaan.

Lisätietoa tapahtumasta: https://kuopiowinefestival.fi/

Kartta

Päivitetty: 08.07.2019

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori