Hotelli Scandic Kuopio
Hotelli Scandic Kuopio
Hotelli Scandic Kuopio
Hotelli Scandic Kuopio
Hotelli Scandic Kuopio

Hotelli Scandic Kuopio

Tervetuloa Scandic Kuopio -hotelliin! Tässä Kuopion keskustan tuntumassa sijaitsevassa hotellissa on mukava palvelu, upeasti uudistetut huoneet ja kaunis järvimaisema. Scandic Kuopio -hotellin huoneet on uudistettu modernilla sisustuksella keväällä 2014.

Hotelli sijaitsee Kuopion keskustan tuntumassa ja on erinomainen lähtöpiste kaupungin tutustumiseen. Lyhyen kävelymatkan päässä on tutustumisen arvoinen Kuopion kauppatori sekä keskustan ravintolat ja ostoskadut. Kallaveden kauniita maisemia voit ihailla Puijon tornista tai vaikka risteilyaluksen kyydissä. Kuopion matkustajasatama ja uimaranta ovat aivan hotellin vieressä.

Palvelut
Kun yövyt Scandic Kuopio -hotellissa, voit kuntoilla hotellin kuntohuoneessa tai pulahtaa uima-altaaseen. Sen jälkeen onkin mukava rentoutua porealtaassa tai yhdessä hotellin kolmesta saunasta. Hotellin ravintola Mesimarjassa voi nauttia herkullisen illallisen tai istahtaa hotellin baarissa. Kesällä voit nauttia raikkaita juomia tai ruokailla järven puolella viihtyisällä terassilla. Hotellissa on myös 8 kokoustilaa jopa 400 hengelle, langaton internetyhteys kaikissa tiloissa sekä maksuton ulkoparkkipaikka.

Kartta

Päivitetty: 24.02.2020

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori