Inkeri & Eelis
Inkeri & Eelis
Inkeri & Eelis
Inkeri & Eelis
Inkeri & Eelis

Inkeri & Eelis

Viihtyisä ja kodikas ikääntyvien kohtaamispaikka!

Inkeri & Eelis on syyskuun alussa Kuopion keskustaan Lapinlinnankadulle avattu ikääntyvien yhteinen tila, jossa voi lueskella, kahvitella, kuunnella asiantuntijaluentoja, seurustella ystävien kanssa ja viettää aikaa. Lisäksi Inkeri & Eelis tarjoaa useita eri ryhmäliikuntatunteja päivässä. Yrittäjät Katja (sosiaalityöntekijä) ja Eve (liikunnanohjaaja) perustivat yrityksen, kun vastaavaa ei löytynyt mistään. Päivittäisessä toiminnassa Katja vastaa aamu- ja päiväkahvien ohjelmasta ja Eve puolestaan ohjaa liikuntatunteja. Lisäksi Katjan puoliso Esko on mukana yrittäjänä ja vastaa yrityksen liiketoiminnasta sekä muista taustatoimista. 
 
Aamukahvi on vapaamuotoista oleskelua, pelailua ja laulamista sekä eri kansallisten merkkipäivien ympärille koostettuja hetkiä. Päiväkahvilla ohjelmassa on muun muassa kädentaitojen paja, ajankohtaistuokioita maailman menosta sekä eri aiheita käsitteleviä asiantuntijaluentoja ikääntyvien terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Lisäksi kaupungintalolla järjestetään ikääntyvien yliopiston luentoja noin kerran kuukaudessa. Eve vastaa liikunnanohjaajana ryhmäliikuntatunneista ja lukujärjestyksessä on useita eri liikuntamuotoja tuolijumpasta pingikseen ja joogaan. Liikuntatunnit on jaettu neljään eri vaativuustasoon asiakkaiden kunnon ja jaksamisen mukaan, eli jokaiselle löytyy sopivan tasoinen ryhmä.
 
Jäsenyys maksaa asiakkaille 85 euroa kuukaudessa sisältäen kaikki liikunta-aktiviteetit ja aamu -ja päiväkahvit luentoineen. Lisäksi vaihtoehtona on ottaa määräaikainen puolivuosi- tai vuosijäsenyys tai 10 kerran leimapassi. Tullessa paikalle yhdessä ystävän tai esimerkiksi puolison kanssa saa kimppatarjouksena jäsenyyden 80 eurolla kuukaudessa. Paikalle saa tulla ensimmäisen kerran tutustumaan ilmaiseksi ja kokeilla eri aktiviteetteja. Inkeri & Eeliksen on löytänyt jo pieni virkeä asiakaskunta, iältään 50 – 90 vuotta, joista useat tulevat tilaan viettämään aikaa päivittäin. Ikää ei kysytä, vaan kaikki toimintakuntoiset toivotetaan tervetulleiksi.

Tyytyväisten asiakkaiden olemuksesta on helppo päätellä heidän viihtyvän, ”tämä on kuin toinen koti” kuuluu yhden suusta.  

Kartta

Päivitetty: 25.06.2019

Aukioloajat

MA9 - 17
TI9 - 17
KE9 - 17
TO9 - 17
PE9 - 17

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori