Kuopion Ensimmäinen Apteekki
Kuopion Ensimmäinen Apteekki

Kuopion Ensimmäinen Apteekki

Ensimmäinen apteekki on perustettu Kuopioon vuonna 1777. Apteekkimme sijaitsee Kauppakadun ja Vuorikadun kulmassa. Kauppakadun ovissa on avautumista avustava toiminto ja apteekkiin on esteetön kulku niin lastenrattailla kuin pyörätuolillakin. Me haluamme tarjota kuopiolaisille avaimet terveyden- ja sairaanhoitoon sekä terveyden edistämiseen.

Ensimmäinen apteekki kuuluu yksityisten apteekkien Avainapteekki -ketjuun. Kun liityt kanta-asiakkaaksi saat jopa 8% keskittämisalennuksen. Saat edut tekemällä Ensimmäisessä apteekissa avainasiakassopimuksen ja näyttämällä ostotilanteessa Avainasiakaskorttiasi – muovi- tai mobiilikorttia. Avainapteekit.fi-sivustolta voit lukea artikkeleita terveyden eri osa-alueilta kattavaksi kokonaisuudeksi koottuna.

Apteekkimme toimii opetusapteekkina, jossa tulevat farmaseutit ja proviisorit sekä lääketyöntekijät voivat suorittaa tutkintoon kuuluvan pakollisen apteekkiharjoittelun. Lyhyille TET-jaksoille voi myös hakea. Opetusapteekkina toimiminen pitää meidät ajan hermolla. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja osaamistamme lääke- ja terveydenhuollon asiantuntijoina.

(teksti: http://www.kuopionensimmainenapteekki.fi/ )

Kartta

Päivitetty: 04.03.2020

Aukioloajat

MA8 - 20
TI8 - 20
KE8 - 20
TO8 - 20
PE8 - 20
LA9 - 17
SU12 - 16

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori