Kuopion seudun joukkoliikenne
Kuopion seudun joukkoliikenne

Kuopion seudun joukkoliikenne

Kuopion seudun joukkoliikenne / Kuopio city transport

Hinnat / Kertaliput


Vyöhykekartta (pdf)

Kertalippu Aikuiset
17v. täyttäneet
Lapset
7-16 v.
vyöhyke A tai B 3,30 € 1,70 €
vyöhyke C 3,90 € 2,00 €
vyöhyke D 4,70 € 2,40 €
2 vyöhykettä 5,50 € 2,80 €
3 vyöhykettä 6,10 € 3,10 €
4 vyöhykettä 6,80 € 3,40 €

 
Alle 7 -vuotiaat matkustavat ilmaiseksi.

Vyöhykkeen A lipulla voi tehdä maksuttoman vaihdon yhden tunnin sisällä ensimmäisen matkan alkamisesta. Vyöhykkeen B sekä Kuopion ja Siilinjärven välisellä matkalla A-B vaihtoaika on 90 minuuttia.Waltti-kortti

1.6.2015 alkaen Waltti-järjestelmän mukaiset kertamaksut otetaan käyttöön kaikilla vyöhykkeillä.Uudistus tuo muutoksia myös ikäryhmiin. Alle 7-vuotiaat kulkevat maksutta ja lasten ikäryhmä on 7-16 -vuotiaat. Waltti-kortille ladattavista tuotteista lapset saavat 50 % alennuksen ja nuoret (17-19 –vuotiaat) 30 % alennuksen.

Ensi vaiheessa Waltti-korteille ladattavista tuotteista käyttöönotetaan kausilippu ja arvolippu. Kausilippu oikeuttaa rajattoman määrän matkoja 30 päivän aikana ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Arvolipulle voi ladata haluamansa summan rahaa kymmenen euron kerrannaisina 120 euroon saakka. Lippua käytettäessä lipulta vähennetään vyöhykkeiden mukainen matkan hinta. Arvolipulla matkustaminen on edullisempaa kuin kertamaksulla. Muiden tuotteiden käyttöönotosta tiedotetaan myöhemmin. Katso lisätietoja lipuista ja hinnoista.Bussilähdöt-aikataulupalvelu

Bussilähdöt-aikataulupalvelulla voit etsiä reittejä, pysäkkien aikatauluja, luoda pikavalintoja sinulle tärkeiden pysäkkien aikatauluista ja muokata niitä tarvittaessa. Voit myös avata päivittyvän aikataulunäkymän joko matkapuhelimeen, tietokoneen ruudulle tai esimerkiksi aulatelevisioon.

Voit hakea aikatauluja vapaasti ilman kirjautumista. Käyttäjätunnus ja salasana tarvitaan omien aikataulujen koostamista ja ylläpitoa varten. Tunnukset voit luoda itse palvelun Omat aikataulut-osiossa.

Pysäkkien nimissä esiintyvät kirjaimet

P = bussin kulkusuunta on tässä kohden pohjoiseen
I = bussin kulkusuunta on itään
E = bussin kulkusuunta on etelään
L = bussin kulkusuunta on länteen

A = maksuvyöhyke A
B = maksuvyöhyke B
C = maksuvyöhyke C
D = maksuvyöhyke DMobiilisivu: https://bussit.kuopio.fi/bussit/mobile

Avainsanat

Kuopio info

Kartta

Päivitetty: 04.07.2015

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori