Muoti Pia
Muoti Pia
Muoti Pia
Muoti Pia
Muoti Pia

Muoti Pia

Kuopion sydämessä Torikadulla sijaitseva naisten vaatteiden erikoisliike Muoti Pia tarjoaa ihanuuksia kaikenkokoisille naisille.

Yritys on perustettu jo 1990 luvun alussa ja viimeiset 12 vuotta yrittäjänä toiminut kuopiolainen Sanna Laitinen on muotia rakastava vaatetusartesaani sekä kauppateknikko. Muoti Pia on tunnettu erinomaisesta ja yksilöllisestä asiakaspalvelustaan, jota kiitellään jatkuvasti. Jokainen myyjä tekee työtään intohimolla ja rakkaudesta vaatteisiin, asiakkaan toiveet huomioiden.

Myymälän juhlapukuvalikoima on Kuopion laajin ja valikoimassa on myös muutamia hääpukuja. Muoti Pia ei kuitekaan ole ainoastaan juhlapukuliike, vaan sieltä löytyy myös paljon casual-tyylin vaatteita. Koot vaihtelevat XS-6XL väliltä, mikä takaa sopivan asun löytymisen jokaiselle. Vastikään valikoima laajentui myös kengillä ja tarkkaan valitut parit viedään käsistä nopeasti. Lisäksi Muoti Piasta saa asusteita, kuten laukkuja huiveja ja koruja.

Laitinen toimii itse vaatteiden maahantuojana mikä mahdollistaa eri merkkien vaihtelun. Laitinen tilaa vaatteita sieltä, mistä löytää kivoja ja myymälän tyyliin sopivia: Tanskasta, Norjasta, Ranskasta, Italiasta, Hollannista ja USAsta. Myymälässä on myös kanta-asiakasohjelma ja vakioasikkaita onkin kertynyt ympäri Suomea. Liike on ainoa laatuaan, jonka vuoksi asiakkaat tulevat satojenkin kilometrien päästä tähän Kuopion erikoismyymälään. Liike sai uudet tilat kolme vuotta sitten ja nykyiset, suuret ja modernit tilat ovat houkutelleet paljon uusia asiakkaita.

Parasta työssä on Laitisen mukaan vaihtuvat sesongit, joiden mukana tulevat uudet tuotteet ja "uudelleensyntymisen" fiiliksen. Lisäksi asiakkaan onnistuneet ostokset ja hymy huulilla poistuminen tekee yrittäjän päivä toisensa jälkeen iloiseksi.

Kartta

Päivitetty: 05.12.2019

Aukioloajat

MA10 - 17.30
TI10 - 17.30
KE10 - 17.30
TO10 - 17.30
PE10 - 17.30
LA10 - 15

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori