Rock 'n' Dot
Rock 'n' Dot
Rock 'n' Dot

Rock 'n' Dot

Rock 'n' Dot on 50-luvun rock-henkinen vaate- ja asustekauppa. Yrittäjä Maria Teppo perusti yrityksen marraskuussa 2016 oman mielenkiintonsa pohjalta 50-luvun tyyliä ja jenkkiautoja kohtaan. Kuopiossa ei ole vastaavaa liikettä ja se on ainutlaatuinen koko Suomessa.

Rock 'n' Dotista löytyy vaatteita ja asusteita naisille, miehillä ja lapsille. Pieni liike on täynnä upeita, naisellisia kellomekkoja, korkokenkiä ja laukkuja. Putiikista löytyy vaatteita myös arkisempaan pukeutumiseen ja lisäksi lahjatavaroita sekä kodin sisustus esineitä. Vaatteet sopivat kaikille, eikä tarvitse olla rock'n'roll -henkinen tullakseen vierailemaan liikkeessä. Koot ovat XXS-6XL, eli jokaiselle löytyy varmasti sopivia ja hyvin istuvia vaatteita, joiden etsinnässä Maria auttaa mielellään. Vaatteet tulevat pääosin Englannista, Yhdysvalloista ja Saksasta.

Tulevaisuus näyttää positiiviselle ja vuonna 2018 yrittäjän haave verkkokaupasta toteutui. Liikeestä on tullut erittäin hyvää palautetta asiakkailta ja siksi hän haluaa kehittää yritystään eteenpäin. Tällä hetkellä verkkokaupan virkaa toimittaa Facebook, josta kaikki tuotteet löytyvät ja he postittavat tuotteet perille. Yrityksessä toimii Marian lisäksi kaksi muuta työntekijää.
 

Kartta

Päivitetty: 09.05.2019

Aukioloajat

MA12 - 17.30
TI11 - 17.30
KE11 - 17.30
TO11 - 17.30
PE11 - 17.30
LA10 - 14

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori