Saloniki Gyros
Saloniki Gyros
Saloniki Gyros
Saloniki Gyros

Saloniki Gyros

Saloniki Gyros on kreikkalainen ravintola, joka sijaitsee kauppakeskus Apajassa. Ruoan laadusta ei tingitä. Ravintolaan voi tulla niin lounaalle, päivälliselle kuin illallisellekin ja ravintola on auki viikon jokaisena päivänä.

Yrittäjä Dimitri Panziksella on pitkä työhistoria ravintoloissa sekä yrittäjänä. Hän toimi Kreetalla tarjoilijana ja perusti sinne myös oman yrityksen ystäviensä kanssa. Dimitri muutti Suomeen 10 vuotta sitten ja avasi oma ravintolan keskustaan syyskuussa 2017. Ravintolaa pyörittää myös Dimitrin veli Stelios sekä vaimo Soile. Dimitri opiskeli Kreikassa kokiksi sekä leipuri-kondiittoriksi, mutta tykkäsi kuitenkin enemmän työskennellä salin puolella.

Ravintolasta saa laktoosittomia, gluteenittomia ja vegaaneja annoksia. Ruoat ovat perinteisiä kreikkalaisia, kuten mussakkaa, souvlakia (kana tai porsas), pitaleipää sekä gemistaa ja mezeä sekä suussa sulavia jälkiruokia. Myös lapsille löytyy omia annoksia.

Dimitrin mielestä parasta työssä on antaa asiakkaille hyvää palvelua, mieluisa ympäristö sekä maistuva ruoka. Hänestä Suomessa on hienoa ja helppoa olla yrittäjänä. Hänen tavoitteensa on koko ajan oppia lisää ravintolayrittämisestä.

Kartta

Päivitetty: 09.05.2019

Aukioloajat

MA10.30 - 19
TI10.30 - 19
KE10.30 - 19
TO10.30 - 19
PE10.30 - 21
LA10.30 - 21
SU12 - 17

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori