Vaatepuoti Irja Ruotsalainen
Vaatepuoti Irja Ruotsalainen

Vaatepuoti Irja Ruotsalainen

Kauppahallin vaatepuodin vaatteet ja asusteet on tehty käyttäen upeita värejä ja kauniita leikkauksia. Kohderyhmänä ovat aikuiset, laatutietoiset ja kaikenmuotoiset naiset.

Irja Ruotsalainen palvelee 25 vuotta toimineen Vaatepuodin asiakkaita monipuolisesti ja ammattitaitoisesti. Osaavassa ja palvelevassa puodissa ei vain myydä vaatteita, vaan niiden oikeanlainen istuvuus taataan paikanpäällä toimivassa muokkaus- ja korjauspalvelussa. Vaatepuodissa myytävät merkit ovat enimmäkseen kotimaisilta tuottajilta.

Puodissa myytäviä suosittuja vaatemerkkejä ovat Tricana, Jocca, Muoti-Herrala, Miranella, Tammi-Tuote ja Nahe. Tanskailaisen Signaturen ja Brandtexin sekä ruotsalaisen Ralston -merkin vaatteita kuuluu myös Vaatepuodin valikoimaan. Vaatteet ovat laadukkaista materiaaleista tehtyjä ja niitä löytyy jokaiselle vartalotyypille kooissa 36-52. Yrittäjä Irja Ruotsalainen opastaa asiakkaitaan sopivien asujen valinnassa. Asiakkaat lähtevätkin usein kiitellen liikkeestä, mukanaan täydellisesti istuvat vaatteet ja kokemus hyvästä asiakaspalvelusta.

Kartta

Päivitetty: 13.07.2019

Aukioloajat

MA9 - 17
TI9 - 17
KE9 - 17
TO9 - 17
PE9 - 17
LA9 - 15

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori