Harjoittelupaikka haussa?

26.04.2021

HARJOITTELUPAIKKA HAUSSA?
HAEMME TAPAHTUMA- JA MARKKINOINTIHARJOITTELIJAA KUOPION TORILLE KESÄKSI 2021


Haemme harjoittelijaa avuksemme kesäkampanjoiden ja mahdollisten pientapahtumien järjestämiseen. Harjoittelu pitää sisällään erilaisten kampanjoiden valmistelua, osallistumista käytännön toteutukseen, somekanavien ja nettisivujen ylläpitoa sekä osallistumista sisällöntuotantoon (kuva, teksti, video). Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työharjoittelupaikan kivassa tiimissä, jossa jokainen päivä on erilainen – meillä pääset oppimaan uutta ja saat haasteita ja vastuuta oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan.

Harjoittelijalta odotamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kiinnostusta osallistua monenlaiseen tekemiseen. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta tai myynti-, tapahtumatuotanto- ja markkinointitehtävistä on eduksi. Ennen kaikkea haemme joukkoomme aktiivista ja reipasta tyyppiä, jota tehtäväkenttä kiinnostaa ja jolta löytyy aitoa halua olla mukana tekemässä pientapahtumia ja keskustamarkkinointia eri muodoissaan.

Harjoittelujakson kesto voi olla tilanteestasi riippuen 2-3kk, alkaen viimeistään toukokuun lopussa. Harjoittelu soveltuu parhaiten esimerkiksi kulttuurituotannon, matkailualan, ravintola-alan tai liiketalouden opiskelijalle. Harjoitteluun on mahdollista yhdistää myös erilaisia projektikokonaisuuksia ja/tai opinnäytetöitä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja tietoa aiemmasta työkokemuksestasi meille osoitteeseen tilla.martikainen@kuopionkeskus.fi
Harjoittelupaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistyksen toimintaan
www.kuopiontori.fi
www.mualimannapa.fi
www.ilovekuopio.fi
 
 
 Arkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori