Harjoittelupaikka haussa? Haemme tapahtuma- ja markkinointiharjoittelijaa kesälle 2020

09.03.2020

Harjoittelupaikka haussa?
Haemme tapahtuma- ja markkinointiharjoittelijaa kesälle 2020
Haemme harjoittelijaa avuksemme erilaisten kesätapahtumien ja markkinointikampanjoiden suunnitteluun, toteutukseen ja käytännön järjestelyihin. Harjoittelu pitää sisällään myös somekanavien ja nettisivujen ylläpitoa sekä osallistumista sisällöntuotantoon (kuva, teksti, video). Tarjoamme mielenkiintoisen ja erittäin monipuolisen työharjoittelupaikan kivassa tiimissä, jossa yksikään päivä ei ole edellisen kaltainen – meillä pääset oppimaan uutta ja saat haasteita ja vastuuta oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan.

Harjoittelijalta odotamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kiinnostusta osallistua monenlaiseen tekemiseen. Aiempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä tai myynti-, tapahtumatuotanto-, ja markkinointitehtävistä on eduksi, muttei välttämätön. Ennen kaikkea haemme joukkoomme hyvää tyyppiä, jota tehtäväkenttä kiinnostaa ja jolta löytyy aitoa halua olla mukana tekemässä tapahtumia ja keskustamarkkinointia kaikissa niiden eri työvaiheissa.

Harjoittelujakson kesto voi olla tilanteestasi riippuen 3-6kk, alkaen viimeistään toukokuussa.
Harjoittelu soveltuu parhaiten esimerkiksi kulttuurituotannon, matkailualan, markkinoinnin ja viestinnän tai liiketalouden korkeakouluopiskelijalle. Harjoitteluun on mahdollista yhdistää myös erilaisia projektikokonaisuuksia, tutkimuksia ja/tai opinnäytetöitä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen tilla.martikainen@kuopionkeskus.fi
Harjoittelupaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Harjoittelupaikka sijaitsee Kuopion keskustassa, torin laidalla.
Tutustu Kuopion keskustan kehittämisyhdistyksen toimintaan:
www.kuopiontori.fi
www.mualimannapa.fi
www.ilovekuopio.fi

 

Arkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori