Keskustan kehittämisyhdistys on palkinnut aktiivisia keskustan toimijoita

21.12.2020

Keskustan kehittämisyhdistys on palkinnut aktiivisia keskustan toimijoita ”Timanttista Palvelua”, ”Ihastu Paikalliseen” ja ”Vuoden Siskotyttö & Veljmies” -tunnustuksin!

"Ihastu Paikalliseen":
Julia&Jani Sinervirta / Citypörssi, Leea Kuoppa / Lady Royal, Tavaratalo Carlson


Ihastu paikalliseen -tunnustus jaettiin I Love Kuopio -kesäpassikampanjaan osallistuneille henkilöille, jotka omalla aktiivisella toiminnallaan ja henkilökohtaisella panoksellaan auttoivat rakentamaan keskustan liikkeiden välistä suositteluverkostoa.

Tunnustus annettiin kolmelle innostavalle toimijalle, ja tällä kertaa sen nappasi Citypörssin Julia & Jani Sinervirta, Lady Royalin Leea Kuoppa sekä Tavaratalo Carlsonin henkilökunta.


Julia & Jani Sinervirta, Citypörssi


Leea Kuoppa, Lady Royal


Tavaratalo Carlsonin henkilökuntaa"Timanttista Palvelua":
Talvikki Karttunen / Liivi Rusini & Sokos / alusvaateosaston henkilökunta

”Timanttista Palvelua” -äänestyksessä pyysimme kuopiolaisia kertomaan saamastaan hyvästä asiakaspalvelusta Kuopion keskustassa, ja lupasimme välittää kiitokset suoraan toimijoille. 
Ääniä tuli runsain mitoin ja ”Timanttista Palvelua” tunnustus jaettiinkin kahdelle toimijalle, jotka molemmat saivat kiitosta erinomaisen laadukkaasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelusta! 

Timanttista Palvelua tunnustus annettiin alusvaateliike Liivi Rusinin Talvikki Karttuselle ja Sokos Kuopion alusvaateosaston henkilökunnalle! Talvikki Karttunen, Liivi Rusini


Sokos, alusvaateosaston henkilökunta

 

Vuoden Siskotyttö: Kirsi Koponen, Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Vuoden Siskotyttö -palkinnon sai Original Sokos Hotel Puijonsarven tapahtuma- ja markkinointikoordinaattori Kirsi Koponen! Kirsi on toiminut myös tapahtumat&markkinointi -työryhmässä, ja on aktiivisella ja inspiroivalla toiminnallaan vienyt eteenpäin useita projekteja.  

Vuoden Veljmies: Olavi Rytkönen
Vuoden Veljmies -palkinto ojennettiin puheviihteen monitaiturina tunnetulle Olavi Rytköselle, joka on nähty mm.yhdistyksen tuottamassa Savon Selviytymisopas” videosarjassa.


Olavi RytkönenArkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori