Kuopion Joulukauden avajaiset 24.11.2018

21.11.2018

Kuopion Joulukauden avajaiset tuovat valoa ja tunnelmaa torille


Kuopion Joulukauden avajaisissa lauantaina 24.11.2018 virittäydytään jouluisiin tunnelmiin Joulupukin ja muorin poroineen saapuessa jälleen Kuopion torille. Päivän aikana torilla pääsee poro- ja poniajeluille, ratsastamaan ja näkemään torin ulkoilmaelokuvateatterissa lasten klassikkopiirretyn Lumiukko -elokuvan.

Joulukauden avajaisissa sytytetään myös komean torikuusen valot yhdessä yleisön kanssa sekä nautitaan Kuopion Mies-Kvartetin ja Haapaniemen koulun 6B musiikkiluokan joululauluista, Hannu Juntusen taikuriesityksestä, tonttujen karkkisateesta ja Belenos Group of Arts´n lumoavasta valoshowsta. Avajaiset alkavat klo 11 riisipuurotarjoilulla ja illan odotettu kohokohta eli ilotulitus on klo 17.00. Joulun avauksen kruununa, valoa ja tunnelmaa torille tuomassa, ovat myös upeat karusellit. Karusellit saapuvat torille torstaina 22.11 ja ovat avoinna sunnuntaihin saakka.


 
Joulun avajaisten yhteydessä keskustan liikkeet järjestävät liikkeissään omaa jouluista ohjelmaa sekä Black Friday shoppailupäivän perjantaina 23.11. Kuopion Joulukauden avajaiset ovat osa valtakunnallista, kaupunkikeskustojen yhteistä joulun avaus viikonloppua 23.-25.11.

Katso tapahtuman ohjelma:
www.kuopionjoulumaa.fi

Kuopion Joulukauden avajaiset järjestää Kuopion keskustan kehittämisyhdistys ry.

 
Arkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori