Kuopion Katujuna

09.07.2021

Kuopion katujunan kyydissä pääsee kiertämään Kuopion parhaimpia paikkoja satamassa ja keskustassa. Opastettu kierros katujunan kyydissä kestää noin 50 minuuttia ja kierros kiertää mm. Kauppatorin, museon, aallonmurtajan ja Väinölänniemen kautta.
Lippu on voimassa koko päivän eli voi jäädä junasta pois ja pysähtyä nauttimaan kiinnostavista kohteista ja hypätä junan kyytiin taas myöhemmin tai vaikka toiselta pysäkiltä.
        
Katujuna liikennöi ma-la, päivän ensimmäinen kierros alkaa klo 9:30 ja viimeinen 15:30. Kierros alkaa aina tasatunnein, noin puolen aikaan ja päälähtöpaikka Kuopion torin laidalla, Kauppakeskus Sektorin edestä. Kiertoajeluita ajetaan säävarauksella, aina 6.8. asti.

Liput voit ostaa käteisellä suoraan katujunasta. Kortilla maksu onnistuu Kuopion torilla Sokoksen edestä Muru & Mokka-kahviosta tai Kauppakeskus Vihtorin edestä Ingmannin jäätelökioskista. Aikuisten lippu 7€ ja lasten (alle 12 v.) 5€.

Lisää tietoa katujunasta ja reitistä löydät osoitteesta https://www.katujunat.fi/kuopio-1 tai Facebookista @KatujunaKuopioArkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori