Kuopion Tammimarkkinat 25.-26.1.2019

02.01.2019

Tammimarkkinat Kuopion kauppatorilla 25.-26.1.2019
Kuopion Tammimarkkinat -tapahtumaa on järjestetty vuosittain 1800-luvulta lähtien ja se edustaa Suomen vanhimpia markkinaperinteitä. Tammimarkkinat muodostavat yhden tärkeimmistä talvitapahtumista kuopiolaisille. Tammimarkkinoiden suosituimpia tuotteita ovat vuodesta toiseen viipurinrinkelit, erilaiset säilykkeet ja muut elintarvikkeet, puu- ja käsityöt sekä talviajan lämpimät vaatteet ja asusteet.

KALAKUKON LEIVONNAN SM-KILPAILU
Kalakukon leivonnan SM-kilpailu järjestetään Tammimarkkinoiden yhteydessä perjantaina 25.1.2019.

Osallistu kisaan tuomalla omaan tyyliisi valmistettu kukko Kuopion kaupungintalolle pe 25.1.2019 klo 8-9 välillä 2. kerroksessa sijaitsevaan ruokalaan. Jätä paikalle myös kirjekuoressa omat yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero) ja leipomuksen raaka-aineluettelo. Kilpailu on avoin sekä ammattilaisille toimijoille että kotileipureille. Ilmoitathan myös kumpaan kilpailusarjaan osallistut.

Molempien kilpailusarjojen voittaja saa paitsi mainetta ja kunniaa, myös 100 euron lahjakortin, komean kunniakirjan sekä ilmaisen markkinamyyntipaikan seuraaville Tammimarkkinoille.

***
TAMMIMARKKINOIDEN ÄMPÄRIRALLI
Tule ja hae oma Kuopion tori 200v -logolla varustettu juhlaämpäri!

Ämpäreitä jaossa 500:lle ensimmäiselle klo 10-13 tai niin kauan kuin ämpäreitä riittää. Hakemalla ämpärin, on sinulla mahdollisuus osallistua huikean 2 hengen hotellimajoitus Original Sokos Hotel Puijonsarvessa+shoppailupäivä Kuopion keskustassa -palkinnon arvontaan. Arvonta suoritetaan klo 14 lasten leikkipaikan lavan läheisyydessä, paikalla olevien ämpärin hakijoiden kesken.

***
LASTEN LEIKKIPAIKALLA TAPAHTUU
Tammimarkkinoiden yhteydessä myös lapsille mukavaa ohjelmaa.

Klo 10 ja 11.15 Tule tervehtimään ja halaamaan Onni-Oravaa torille
Klo 10-13 Paikalla Kuopion Eläinpuiston ihastuttavat minihevoset silitettävinä ja harjattavina
Klo 10-14 Kimalle-Keijun onnenpyörässä jokainen pyöräytys voittaa, kaikille namipalkintoja. Pääpalkintoina 10kpl päivälippuja ja 5kpl koko kesän passeja Kuopion Eläinpuistoon sekä 2kpl 10 kerran sarjalippuja Liikuntasseikkailupuisto Hop-Loppiin

***

Torijärjestelyt ja myyntipaikkavaraukset:
Jari-Pekka Piipponen
Toritoiminta- ja tapahtumakoordinaattori
jari.piipponen@kuopionkeskus.fi
p. 044 718 5146Arkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori