Mualiman Napa Shop on avautunut Kuopion torille

20.06.2021

Kuopion torin uusi Mualiman Napa shop toimii matkailuneuvonnan ja kaupunkibussin tukikohtana
 

Kuopion torille on avattu uusi Mualiman Napa lasipaviljonki. Mualiman Napa shop on avoinna 14.6.- 13.8. välisen ajan, jolloin yhteistiloissa toimii paikallisten tuotteiden kauppa, kaupungin matkailuneuvonta sekä Hop-On Hop-Off -kaupunkibussin info ja lipunmyynti. Lasipaviljonki sijaitsee torin laidalla kauppahallin päädyssä, lähellä Siskotyttö-patsasta. Mualiman Napa shop palvelee asiakkaita arkisin 10-16 ja lauantaisin 10-15 välillä.
 

Mualiman Napa shopissa on myynnissä valikoima paikallisten yrittäjien Kuopio -teemaisia tuotteita, elintarvikkeita, postikortteja, tuliaisiksi sopivia elintarvikkeita, I Love Kuopio kesäpasseja sekä suosittuja Mualiman Napa ja I Love Kuopio tuotteita. Mukana tuotteillaan ovat mm. Willimaku, Nenosen mansikkatila, Ateljee Keltainen Talo, Moico Design & Craft, Live4, Design Minna Suuronen, Lettukeisari, Asmi ja Kuopion Nahkasuutari.

Kuopion kaupungin matkailuneuvojat palvelevat matkailijoita ja kaupunkilaisia  keskusta-alueella ja ovat liikkeellä joka säällä kesän ajan elokuun 13. päivään saakka. 
Matkailuneuvojia on tänä kesänä neljä ja he palvelevat suomeksi ja englanniksi.Oppaat liikkuvat jalkaisin ja sähköpotkulaudoilla matkailijoiden suosimissa paikoissa, 
kuten torilla, satamassa, Väinölänniemellä, matkakeskuksessa sekä Valkeisenlammen ympäristössä. Matkailuneuvojat palvelevat maanantaista perjantaihin kello 9-18 ja lauantaisin kello 9-15.

Matkailuneuvojilta voi kysyä matalalla kynnyksellä vinkkejä kesäpäivän tai loman viettoon. Matkailuneuvojilla on kattava tietämys ja he antavat mielellään neuvoja käyntikohteista, aktiviteeteista, luontokohteista ja tulevista tapahtumista Kuopiossa ja lähialueilla. Matkailuneuvojat on helppo tunnistaa katukuvasta vaaleansinisestä vaatetuksesta ja selässä olevasta tekstistä: ”Kysy minulta – Ask me, Matkailuneuvojasi – Your tourist assistant”. Mualiman Napa Shopilla matkailuneuvojat päivystävät maanantaista lauantaihin klo 12-14.Tämän lisäksi matkailuneuvojiin saa helposti yhteyden myös puhelimitse tai sähköpostilla: 017 182 584, info@kuopio.fi.

Hop-On Hop-Off -kaupunkibussin lipunmyynti ja neuvonta on paikalla lasipaviljongissa arkisin klo 10-12 (28.6. alkaen), Hop-On Hop-Off -lippuja voi ostaa kätevästi lasipaviljongin lisäksi Vilkku-sovelluksesta  ja osasta hankkeessa mukana olevista yrityksistä.   Hop-On Hop-Off –bussi ja –laiva aloittavat  liikennöinnin kuopiolaisten  matkakohteiden välillä juhannuksen jälkeen 28.6.2021
Lisätietoa reitistä ja aikatauluista sivuilta:  https://www.kuopiotahko.fi/hop-on-hop-off/

Avoinna 13.8.2021 saakka *
arkisin klo 10-16
lauantaina 10-15

Juhannusaattona klo 10-13
Juhannuspäivä kiinni

** poikkeukset aukioloajoissa mahdollisia **Arkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori