Pop-Up liikkeet avoinna 25.9.-7.10.2017

22.09.2017

Kuopion Nuorkauppakamarin järjestämän Pop-Up Kuopion kampanjaliikkeet avaavat ovensa maanantaina 25.9.2017 kolmessa eri kauppakeskuksessa ydinkeskustassa. Kaksiviikkoisen Pop-Up kampanjan aikana yrityksillä on mahdollisuus kokeilla omaa liikeideaa Kuopion keskustassa, testata tuotteen tai palvelun kysyntää, kerätä asiakaspalautetta ja markkinoida omia tuotteita tai palveluja.
 
Kampanjassa omalla pop-up liikkeellä ovat mukana Kekäle, Etola, Eräreppu, Excuse My BonBon, Sivusauma, EK for Kids, FOB!, Innoliikelahja, Ones, Lasilinkki, FuzaWool, Bodium, Homcare sekä retropelihuone Game Over.  Pop-Up liikkeet ovat avoinna Kauppakeskus Minnassa, Aapelissa ja H-talossa 1-2 viikkoa, jonka aikana asiakkaiden on mahdollisuus osallistua liikkeiden järjestämiin tuote- ja lahjakorttiarvontoihin. Tänä vuonna asiakkaita palvelee myös Pop-Up Kuopio infopiste kauppakeskus Minnassa.
 
Kekäle haluaa olla mukana Pop-Up kampanjassa, koska meillä on paljon kanta-asiakkaita Kuopiossa ja he ovat usein kyselleet liikettä myös Kuopioon.  Pop-Up kampanja on meille oiva tilaisuus kokeilla liikkeen toimivuutta Kuopiossa. Toivomme, että asiakkaat löytävät liikkeen ja saamme hyvän vastaanoton ihmisiltä. Tuomme Pop-Up liikkeeseen suuren osan syksyn takkivalikoimastamme miehille ja naisille. Näemme Kuopion kasvavana kaupunkina, joka tarjoaa hyviä mahdollisuuksia yrityksille.
Tomi Altio, Kekäle

Pop-Up Kuopio 25.9-7.10.2017
Lue lisää: www.popupkuopio.fi


Pop-Up Kuopio kampanjan järjestää Kuopion nuorkauppakamari.
Yhteistyössä Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys, Kauppakeskukset Aapeli, Minna ja H-talo, Kuopion kaupungin Yrityspalvelut, Kuopion Yrittäjät ja Kuopion seudun Uusyrityskeskus
.
 
 Arkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori