Sataman Yö 21.-23.8.2020

21.08.2020

Tervetuloa nauttimaan Sataman yön tivolitunnelmasta Kuopion satamaan!

Tivoli on avoinna perjantaina klo 16-24, lauantaina klo 14-24 ja sunnuntaina 12-19.
Tapahtuman järjestää Suomen Tivoli, joka tarjoaa myös perinteisen ilotulituksen lauantaina hieman ennen klo 22.
Lisätietoa: www.suomentivoli.fi/

Sataman alueella on hyvä huomioida, että tivoli sekä koulujen alkaminen saa erityisesti nuoret liikkeelle ja on odotettavissa, että nuoret haluavat juhlistaa koulujen alkua ja kokoontua tapaamaan toisiaan kaupungin keskustaan, sataman ja Väinölänniemen alueelle.

Aiempina vuosina Sataman yö -tapahtuman ympärillä on havaittu myös häiriökäyttäytymistä ja päihtyneitä nuoria. Tätä pyritään karsimaan tänä vuonna kaikin keinoin. Satamaan jalkautuu tänä vuonna tapahtuman aikaan moniammatillinen tiimi, joka koostuu muun muassa Kuopion kaupungin etsivistä nuorisotyöntekijöistä sekä poliisin Ankkuri-tiimistä.

Nuorille on tarjolla tapahtuma-alueen lähettyvillä kohtaamispaikka, jossa voi tavata muita nuoria ja jutella turvallisten aikuisten kanssa. Myös vanhempien olisi erityisen tärkeä muistuttaa nuoriaan kokoontumisen riskeistä ja turvavälien sekä hygienian merkityksestä korona-aikaan. Huoltajien on muutenkin hyvä olla tietoisia nuorensa liikkumisesta ilta-aikaan ja olla tavoitettavissa nuorelle tarpeen tullen.Arkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori