Tammimarkkinat ja kalakukon leivonnan SM-kilpailu 2020

03.01.2020

TAMMIMARKKINAT JA KALAKUKON LEIVONNAN SM-KILPAILU 2020
 
Tammimarkkinoiden yhteydessä järjestetään perjantaina 24.1.2020 jo perinteeksi muodostunut Kalakukon leivonnan SM-kilpailu. Leipurit pääsevät jälleen kisaamaan Suomen parhaan kalakukkoleipurin tittelistä sekä kehittelemään uusia makumaailmoja Juhlakukko-innovaatiosarjassa.

Kalakukon leivonnan SM-kilpailussa on kolme sarjaa: Perinteinen kalakukkosarja ammattilaisille ja kotileipureille sekä kaikille avoin Juhlakukko-sarja. Juhlakukko-innovaatiosarjassa voi kisata joko suolaisella tai makealla leipomuksella - kukko voi olla vaikkapa makea mustikkakukko, suolainen kasviskukko tai jotain aivan uutta ja ennen maistamatonta!

Arviointikriteereinä kilpailussa ovat kukon maku, rakenne ja ulkonäkö. Juhlakukkosarjassa voi käyttää vapaasti luovuutta ja mielikuvitusta.
 
Osallistumisohjeet:
Osallistu kisaan tuomalla omaan tyyliisi valmistettu kukko Kuopion kaupungintalolle perjantaina 24.1.2020 klo 8-9 välillä. Jätä kukon oheen kirjekuori, josta löytyy seuraavat tiedot: yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero), leipomuksen raaka-aineluettelo sekä sarja johon osallistut (perinteinen sarja: ammattilaiset/kotileipurit tai juhlakukko-sarja).
 
Palkinnot:
Jokaisen kilpasarjan voittaja saa paitsi mainetta ja kunniaa, myös 100€:n arvoisen lahjakortin, komean kunniakirjan sekä ilmaisen markkinamyyntipaikan seuraaville Tammimarkkinoille. Voittajat julistetaan torilla perjantaina klo 14.00.
 
***
Lisätietoja:

Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry.
toimisto@kuopionkeskus.fi
044-7226074Arkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori