Uusi kaupunkiseikkailu avattu Kuopion toriympäristöön!

15.05.2020

Uusi kaupunkiseikkailu avattu Kuopion toriympäristöön

Kuopion keskustaan on avautunut uusi lapsiperheille suunnattu kaupunkiseikkailu, joka tarjoaa yhteistä ja aktivoivaa tekemistä koko perheelle. Kaupunkiseikkailu sijoittuu Kuopion kauppatorin lähiympäristöön ja se koostuu 13 erilaisesta reittipisteestä.  Jokainen piste sisältää tehtävän tai vihjeen seuraavasta reitin kohteesta. Tarinan kertojana ja reitin ohjeistajana toimii videoiden ja ääninauhoitteiden muodossa Kauppahallista tuttu hallitonttu Hilima Haepakka.

 
Itsenäisesti suoritettava kaupunkiseikkailu kestää noin tunnin ja se on suunnattu 6-12 vuotiaille lapsille vanhempineen. Osa tehtävistä soveltuu myös tätä isommille tai pienemmille lapsille. Perheet saavat seikkailusta eniten irti, jos vanhempi toimii pelinjohtajana ja tehtäviä pohditaan yhdessä lasten kanssa. Seikkailun suorittamiseen tarvitaan mukaan kännykkä, jossa on internetyhteys sekä paperia ja kynää.

Nykyiset erityisolosuhteet on huomioitu palvelussa tarkoin. Kaupunkiseikkailuun varataan lähtöaika ja jokainen perhe tai pienryhmä lähtee reitille oman lähtöaikansa mukaisesti. Reitti kulkee ulkona, eikä reitillä tarvitse kosketella mitään käsin.
Varaa lähtöaika kaupunkiseikkailuun osoitteesta www.jenga-jengala.fi/kaupunkiseikkailu
Nettisivuilta löytyvät myös tarkemmat osallistumisohjeet.
 
Hilima Haepakan kaupunkiseikkailu on ilmainen.
Seikkailun perheille tarjoaa Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry sekä Kuopion Kauppahalli.
 
Arkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori