Vappumarkkinoita ei järjestetä

24.04.2020


Vappu 2020
Vappua ei tänä vuonna juhlita Kuopion torilla, mutta arkitoritoiminta on kuitenkin mahdollista torin vakituisille kauppiaille. Vapun aikainen myyntitoiminta vaatii silti kaikilta osallistuvilta kauppiailta ennakkoilmoittautumisen torivalvojalle tiistaihin 28.4. mennessä os. jari.piipponen@kuopionkeskus.fi tai p. 044 718 5146
 
Myyjämäärää voidaan joutua rajoittamaan, jos kiinnostuneita kauppiaita on paljon.Myös poikkeavat myyntipaikkajärjestelyt ovat mahdollisia.
Koska yli 10 hengen kokoontumiset ovat yleisillä paikoilla edelleen kielletty, voi viranomainen tarvittaessa puuttua ihmisten tarpeettomaan oleskeluun torialueella.

 
Myyntitoiminnan aloittaminen torilla
Koronaviruksesta aiheutuvista poikkeusolosuhteista johtuen, tulee myyntitoimintansa torilla aloittavien kauppiaiden ottaa erityisen tarkasti huomioon asiointitilanteiden turvallisuus, mm. Työterveyslaitoksen ja THL:n hygieniaohjeistukset, oman myyntipisteen jonotusjärjestelyt sekä muut asiakkaan ja henkilökunnan turvallisuutta lisäävät toimet (hygieniaohjeet esim.  https://hyvatyo.ttl.fi/koronavirus/ohje-palvelualalle).
 
Suositus on, että torin myyntitoimintaa käynnisteltäisiin aikaisintaan vasta kesäkuun puolella. Kauppiaat tekevät kuitenkin itsenäisesti oman myyntitoimintansa aloittamista koskevat päätökset. Suomen hallituksen tekemien linjauksen mukaisesti, asiakasterasseja ei ole lupa avata ainakaan vielä toukokuun aikana. Tällöin ainoastaan take away myynti on sallittu kahvila- ja ravintolatoimijoille. 

 
 Arkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori