Yhen Illan Juttu -ostosilta 16.10.2020

12.10.2020

Kuopion keskustan liikkeet pidentävät aukioloaikojaan Yhen illan jutun ajaksi 
 

Liikkeiden pidennetyt aukioloajat liittyvät Yhen illan juttu -kampanjaan, jonka tarkoitus on muistuttaa ostoksilla käymisen, erilaisten paikallisten palvelujen hyödyntämisen sekä kahviloissa ja ravintoloissa asioimisen tärkeydestä keskustan liikkeille. Kampanjapäivänä liikkeet järjestävät asiakkailleen erikoistarjouksia, arvontoja, teemailtoja, - annoksia tai muuta erityisohjelmaa.  Kuopion keskustan kehittämisyhdistys tarjoaa myös 5 tuntia ilmaista pysäköintiä Toriparkissa kampanjapäivänä 16.10.  klo 16-21 välillä.  
 

Yhen illan juttu on jatkoa 19 kaupunkikeskustan syksyllä käynnistämään “Koe Kaupunki – ja sen ainutlaatuinen keskusta” yhteiskampanjalle. Lahdesta lähtöisin oleva ostospäivä toteutuukin nyt Kuopion lisäksi samaan aikaan myös Joensuussa ja Iisalmessa sekä viikkoa myöhemmin Savonlinnassa.

- Tämä erittäin poikkeuksellinen vuosi on tuonut aivan uudenlaisia haasteita kaikkien kaupunkikeskustojen toimijoille ja erityisesti pienyrityksille. Halusimme lähteä nostamaan paikallisia yrityksiä yhteisen keskustakampanjan muodossa enemmän esille, kertoo Tilla Martikainen Kuopion keskustan kehittämisyhdistyksestä. 


Turvallinen asiointi on näinä päivinä korostetun tärkeää ja siten se on myös osa kampanjan teemaa. Asiakkaita halutaan muistuttaa siitä, että turvavälit ovat välittämistä muista – liikkeelle tulisi lähteä vain ehdottoman terveenä. Myös kasvomaskin käyttöä suositellaan lämpimästi.  Maskeja pystyy ostamaan useimmista kampanjaliikkeistä Yhen illan jutun ajaksi, jos omaa maskia ei ole tullut mukaan.   

-Toivomme tietenkin, että paikallisia yrityksiä pyrittäisiin tukemaan tässä tukalassa tilanteessa erityisesti asioimalla niissä. Näin mahdollisimman moni liike onnistuisi säilymään hengissä. Poikkeusolosuhteiden kestoa ei kukaan tiedä. Mutta on silti tärkeää tiedostaa, että omilla kulutusvalinnoillaan jokainen voi vaikuttaa siihen, miltä oman kaupungin keskusta tulee näyttämään esimerkiksi puolen vuoden tai vuoden päästä. Ostoskampanjan tavoite on muistuttaa ihmisiä siitä, miten hienoja liikkeitä ja yrittäjiä meillä on kaupungissa, kuvaa Martikainen. 
 

 Yhen illan juttu toteutetaan keskustan liikkeissä perjantaina 16.10. jolloin useimmat kampanjaliikkeet ovat avoinna klo 21 tai 20 saakka. Liikkeiden aukioloajat, tarjoukset ja teemat ovat koottu liikkeissä jaossa olevaan ohjelmaan. Kampanjaa voi seurata myös Facebookissa.  
 

***

Yhen illan jutussa ovat mukana:

Art Move Store, Ateljee Keltainen Talo, SalaCavala, Kultatukku, Kauppakeskus Apaja, Kauppakeskus Minna, Lady Royal, Marimekko, Ramin Konditoria, Kaiku Kids, Kauppahalli, Moda Kuopio, Live4, Optikko Poca, Specsavers, Hophaus, Amarillo, Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Rosso, Presso Kuopio, Coffee House, Sisustus Picaso, Pukuliike Fauna, Carlson, Kahvila-Konditoria Houkutus, Piattacó, Askartelukulma, Pole Center, Charmante Home Decor, Citypörssi, Kahvila Kaneli, City-Optiikka Synsam, Kuopion Keilahalli, Ravintola Isä Camillo, K-Market Kalakukko ja Thairavintola Samruai. 

Arkisto

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori