04| Design Week Kuopio 19.-25.4.2021
04| Design Week Kuopio 19.-25.4.2021

04| Design Week Kuopio 19.-25.4.2021

Design Week Kuopio nostaa esille itäsuomalaista muotoilua ja paikallista yhteistyötä. Tapahtuma kokoaa yhteen itäsuomalaisia muotoilualan ammattilaisia ja yrityksiä, muiden alojen yrityksiä ja alueen asukkaita viikon aikana järjestettävien erilaisten tapahtumien muodossa. Haluamme innostaa ihmisiä kokeilemaan uusia asioita ja tekemään rohkeasti yhdessä jotain aivan älytöntä! Tänä vuonna tapahtumaviikon teema Hic Sunt Design(ers), eli Täällä ovat muotoilu/muotoilijat, pyrkii näyttämään aiempaa laaja-alaisemmin itäsuomalaista muotoilua ja muotoiluntekijöitä.

Tapahtumaviikko koostuu erilaisista muotoilutapahtumista liittyen teolliseen muotoiluun, muotiin, arkkitehtuuriin, teknologiaan, graafiseen suunnitteluun, palvelumuotoiluun, muotoiluajatteluun ja yrittäjyyteen. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä kumppaneiden ja alueen toimijoiden kanssa.

Design Week Kuopio-tapahtumaviikko järjestetään perinteisesti huhtikuussa 19.-25.4.2021!

Poikkeukselliset olosuhteet vaikuttavat viikon tapahtumien luonteeseen. Osa tapahtumista järjestetään etänä tai muutoin uudenlaisessa muodossa. Tapahtumien osallistujamääriä on myös rajattu, jotta voimme järjestää tapahtumat turvallisesti.

Tärkeässä osassa tapahtumaviikolla on tänä vuonna jo 6. kertaa jaettava Savolainen suoraviiva -muotoilutekotunnustus!

Seuraamme COVID-19-pandemiatilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Lue lisää ja katso koko ohjelma täältä.
 

Kartta

Päivitetty: 15.03.2021

Useita sijainteja
info@dwk.fi
www.dwk.fi

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori