09| ANTI Contemporary Art Festival 14.-19.9.2021
09| ANTI Contemporary Art Festival 14.-19.9.2021

09| ANTI Contemporary Art Festival 14.-19.9.2021


20 vuotta ANTIa!

ANTI – Contemporary Art Festival järjestetään 20. kerran Kuopiossa 14.-19.9.2021. Tämänhetkisessä haastavassa tilanteessa on aika kääntyä ANTI-festivaalin ydinajatuksen puoleen; festivaali on yleisölle maksuton, ilmainen lahja. Juhlimme kahtakymmentä toimintavuottamme pohtimalla festivaalin perusperiaatetta – antamista, antamiseen osallistumista. Festivaali osallistuu tuttuun tapaan monenlaisiin ajankohtaisiin keskusteluihin ja ravistelee käsityksiämme ihmisestä, yhteiskunnasta ja taiteesta.

Festivaali on suunniteltu niin, että kaikki terveysturvallisuuden kannalta oleelliset seikat otetaan huomioon. Useita teoksia voi esimerkiksi kokea yksin tai pienryhmissä. Tutustu tarkemmin turvallisuusjärjestelyihimme: antifestival.com/covid-19 !

Koko ohjelmisto on yleisölle maksuton, mutta paikkavarauksia vaaditaan useisiin esityksiin ja työpajoihin. Avaamme paikkavarausjärjestelmän noin kuukausi ennen festivaalia!


Lue lisää: www.antifestival.com

***

ANTI - Contemporary Art Festival on kansainvälinen nykytaidefestivaali, joka keskittyy julkisiin tiloihin tehtyihin paikkasidonnaisiin teoksiin. ANTI-festivaalilla esitetään nykyhetken mielenkiintoisimpien ja innovatiivisimpien taiteilijoiden live art-, ääni-, ja kuvapohjaisia sekä tekstiin perustuvia teoksia. Kuopiossa järjestettävä ilmainen festivaali tarjoaa ainutlaatuisen kohtaamispaikan taiteilijoille ja yleisölle, jotka ovat kiinnostuneita arkipäivän tiloja luovasta ja muokkaavasta taiteesta.

 

Kartta

Päivitetty: 20.09.2021

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori