Bar Nousu
Bar Nousu
Bar Nousu

Bar Nousu

Bar Nousu avattiin syyskuussa 2016 ja sinne valittiin ravintolapäälliköksi Emppu Paananen. Paanasen lisäksi ravintolassa työskentelee 10-15 henkilöä. Paanasella on entuudestaan kaupanalan koulutus ja hän on toiminut muuallakin ravintolapäällikkönä.

Bar Nousu sijaitsee Kauppakadulla ja se kuuluu Vararengasravintoloihin. Nousun teema on after ski ja anniskeluravintola on auki vuoden jokaisena päivänä luomassa rentoa laskettelun jälkeistä tunnelmaa hyvällä asiakaspalvelulla ja omaperäisellä sisustuksella. Idea teemaan lähti talvella laskettelupaikasta, jonka myötä haluttiin Kuopion keskustaan tuoda lasketteluravintola.

Baarissa on kolme puolta - ensimmäisenä on pub, jossa on mukavat nahkasohvat ja pelikoneet. Seuraavassa huoneessa on disco ja viimeisessä karaokea. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva paikka missä viettää iltaa.

"Nousu ihailee after ski -meininkiä, huonoja päätöksiä, hyviä päätöksiä, Ritari Ässää, pöydällä tanssimista, värikkäitä tarroja, Eddie Edwardsia, yksinkertaisuutta, huonoja iskuryrityksiä (jotka toimivat juuri siksi), eläinasuja ja ajatusta siitä, että maapallon reunalta voisi pudota.

Nimi on enne. Elämän tarkoituksen lisäksi nimeemme kätkeytyy suuri viisaus. Nousu on nimittäin huipulle pääsemistä tärkeämpää. Olisi hiton surullista kuulla, että on saavuttanut huipun. Että tämä oli nyt tässä, eikä jäljelle ole kuin tie alaspäin. Nousu on matka. Se on liikettä ja kasvua sekä uskoa huomiseen. Siksi nousu on huomennakin."

Tervetuloa uuteen Nousuun!
(Teksiä lainattu: http://www.barnousu.fi/tarina/)

Avoinna:
ma-su 19.00-04.00

Ikärajat:
su-to: K18
pe: K20
la: K22

Kartta

Päivitetty: 21.02.2020

Aukioloajat

MA19 - 05
TI19 - 05
KE19 - 05
TO19 - 05
PE19 - 05
LA19 - 05
SU19 - 04

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori