B/P Streetfood
B/P Streetfood
B/P Streetfood
B/P Streetfood

B/P Streetfood


B/P Streetfood on yksi BBBB Street Food -ravintolaporukan ja jättiterassin ravintoloista. B/P Gastrobar aloitti ravintolatoiminnan Kuopion torilla vuonna 2017, josta toimintaa laajennettiin Puijonkadulle omaan kivijalkaravintolaan. Herkuttelemaan pääsee ympäri vuoden ravintolassa ja kesäisin torilla.

B/P:n yrittäjämiekkoset Teemu, Pasi ja Antti ovat kaikki ravintola-alan ammattilaisia, ja työkokemusta on kerätty porukkaan ympäri Suomen. Puijon ravintoloissa toisiinsa tutustuneet ja sieltä yhdessä yrittäjiksi lähteneet tahtoivat luoda jotain omaa. Yrittäjyydessä ehdottomasti houkutti vapaus tehdä mitä haluaa. 

Jättiterassilla B/P Streetfoodin menulla tarjoillaan torikansalle burgereita. Valitse burgeri härällä, kauppahallin kalalla tai falafelilla, ja lisukkeeksi vaikkapa frittipotut. Majoneesista lähtien annokset pyritään valmistamaan aivan itse ja raaka-aineita hankitaan lähialueelta, Pohjois-Savosta. Kysy rohkeasti gluteiinittomia ja muita erikoisruokavaliovaihtoehtoja, sillä täällä ne onnistuvat. Juomavalikoimasta valittavissa raikkaita juomia tai paikan päällä B/P porukalla onnistuu myös cocktailien teko.

Jättiterassin muiden toimijoiden kanssa jaetaan vastuuta sekä luodaan ja ideoidaan yhdessä terassille ohjelmaa. Kesäisin apu on tarvittaessa ollut lähellä. 

Avoinna säävarauksella, ja sään suosiessa auki iltaan asti!
Kesäkausi päättyy B/P Streetfood:n osalta 8.8.2021. Seuraavalle kesälle suunnitteilla lisää uudistuksia!

Kartta

Päivitetty: 21.09.2021

Aukioloajat

MA10 - 16
TI10 - 16
KE10 - 16
TO10 - 16
PE10 - 16
LA10 - 16

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori