Buumi Bar
Buumi Bar
Buumi Bar
Buumi Bar
Buumi Bar

Buumi Bar

Kotimaisia raaka-aineita, kansainvälisiä makuja.
 
Buumi Bar on yksi BBBB Street Food -ravintolaporukan toimijoista, ja lähti mukaan täydentämään jättiterassin valikoimaa hiukan tulisemmalla valikoimalla vuonna 2021. 

Ruokalista on pidetty torikojun kokoiseen miniravintolaan sopivana: pehmeisiin ja rapeisiin tortilla-, ja quesadilla-annoksiin valitaan sopiva täyte kanasta, naudan jauhelihasta, kalasta ja härkiksestä. Kaikkiin annoksiin sisältyy perustäytteiksi juustoa, salsaa, kaalisalaattia ja chiliä! Nachoannoksista löytyy valintoja salsan, juuston ja “nachos supreme” annoksen väliltä. Paikallisia yrittäjiä tuetaan juomalistan puolella RPS ja Iso-Kallan panimoiden tuotteilla.

Yhteistyö jättiterassin muiden toimijoiden kanssa on ollut ehdoton plussa kesän aikana. Tuttujen yrittäjien ja työntekijöiden kanssa suunnitellaan jättiterassille ohjelmaa ja avustetaan toisia tarvittaessa. 

Buumin yrittäjäparivaljakko Kim ja Kari ovat suunnitelleet ravintolalleen laajentamista: ideaa ja ruokaa viedään eteenpäin ja mahdollisuuksien mukaan toinen ravintolakoju pystytettäisiin seuraavalle kesäkaudelle 2022 Kuopion satamaan. Sataman uudistetulle aallonmurtajalle on tulossa myös ensi kesäksi kelluva ravintolakokonaisuus, jossa yrittäjät ovat mukana. Kivijalkaravintolakin on aktiivisessa haussa, ehkä joskus tulevaisuudessa myös toteutettavissa.

Tulisempia makuelämyksia Kuopion torin jättiterassilla, kaupungintalon edessä. Sään salliessa ravintolat ovat avoinna myös sunnuntaisin ja iltaan asti. Tervetuloa! 

Jättiterassi sulkeutuu loppuvuodeksi 8.8.2021. 

Kartta

Päivitetty: 21.09.2021

Aukioloajat

MA10 - 16
TI10 - 16
KE10 - 16
TO10 - 16
PE10 - 16
LA10 - 16

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori