Carlson tavaratalo
Carlson tavaratalo
Carlson tavaratalo
Carlson tavaratalo
Carlson tavaratalo
Carlson tavaratalo

Carlson tavaratalo

Carlsonin toiminta perustuu henkilökohtaiseen palveluun, monipuolisiin valikoimiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Valikoimissa ovat muodikkaat vaatteet ja jalkineet, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, lelu- sekä lastentarvikkeet, kosmetiikka, talous- ja lahjatavarat sekä sisustustuotteet. Oma maahantuonti ja tunnetut tuotemerkit takaavat kattavan tuotevalikoiman.

HISTORIAA

Carlson on perustettu vuonna 1859. Nykyinen Tori-Carlsonin kiinteistö valmistui 1929. Tavaratalo ja Hotelli Atlas ovat hallinneet vaikuttavasti kuopiolaista torinäkymää siitä saakka. Marraskuussa 2011 Kuopiossa torin laidalla sijaitseva Tori-Carlsonin kiinteistö remontoitiin täysin. Suojeltu ulkokuori sai nykyaikaiset sisätilat ja mm. kiinteistössä sen alkuajoista lähtien sijainnut hotelli Cumulus City Keskusta Kuopio (ent. Hotelli Atlas) lisää majoitustilaa.

Tavaratalo Carlsonin valikoimista uusiin tiloihin sijoittuivat vaatetus- ja jalkineosasto, lastenosasto, kosmetiikka sekä Carlsonin oma kauneushoitola, Day Beauty. Carlson Day Beauty tarjoaa kauneus- ja hemmotteluhoitoja moneen lähtöön: klassiset ihonpuhdistushoidot, erikoiskasvohoidot, vartalohoidot, käsihoidot, kestovärjäykset, ripsienpidennykset sekä ehostukset. Uutuutena syvärentouttava, stressiä ja lihasjännitystä lievittävä ylellinen kuumakivihieronta!

Tavaratalon toisesta rakennuksesta löytyvät Hockeybase, Kuopion Lastentarvike, kirpputori Citypörssi, urheilu ja vapaa-aika, sisustustuotteet sekä Kodinosasto - jossa sijaitsevat upeat ja laajuudeltaan vertaansa vailla olevat Arabia ja Iittala Shopit, Iittalan taidelasituotteet sekä Arabian Sinun Lahjasi -kokoelma. Uusimmat ylpeydenaiheet Kodinosastolla ovat upeat Finlayson, Marimekko, Vallila ja Muumi Shopit. Marimekon tuotteita löytyy myös tavaratalomme Lasten Maailmasta, Muksula Shopista.

Tavaratalo Carlsonin 2. kerroksesta löytyy Kuopion Kahvilakulma Cahfila.

Carlsonilla on tavaratalot Kuopion lisäksi myös Mikkelissä ja Joensuussa. Rautatavaratalot löytyvät Kuopiosta, Iisalmesta, Varkaudesta, Mikkelistä, Joensuusta sekä Savonlinnasta.

Kartta

Päivitetty: 01.08.2020

Kauppakatu 36
70110 Kuopio
0207427040
www.carlson.fi

Aukioloajat

MA10 - 19
TI10 - 19
KE10 - 19
TO10 - 19
PE10 - 19
LA10 - 16

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori