Dna Palvelupiste
Dna Palvelupiste

Dna Palvelupiste

DNA:n tekemisen keskiössä on asiakas: haluamme erottua erityisesti asiakaskokemuksella. Tarjoamme yksityisasiakkaille yhteydenpidon, turvallisuuden ja viihteen monipuoliset tietoliikennepalvelut. Yrityksille tarjoamme helposti käyttöönotettavia, turvallisia ja laadukkaita viestintä- ja asiakasverkkopalveluja. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään tuottavuutta parantavilla ICT-palveluilla.

Jatkuvilla panostuksilla nopeaan matkaviestinverkkoomme ja kiinteään laajakaistaan rakennamme pohjaa asiakkaiden kasvavalle liittymien, laitteiden ja online-palveluiden käytölle sekä varmistamme erinomaisen asiakaskokemuksen. 4G-verkkomme tavoitti vuoden 2016 lopussa yli 99 prosenttia suomalaisista. Myös 3G-verkko tavoittaa 99 prosenttia suomalaisista. Matkaviestinverkon puolella tehtiin vuoden 2016 aikana huomattavia investointeja 4G-verkkoon.

Olemme myös Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Antennitelevisioverkkomme tavoittaa noin 85 prosenttia Suomen kotitalouksista. Tarjoamme maksu-tv-palveluita antennitelevisioverkossa ainoana toimijana Suomessa. Valokuitupohjaiseen kaapeliverkkoomme on kytketty noin 600 000 kotitaloutta, ja yhtiöllä on Suomen laajin kanavavalikoima.

Nopealiikkeisyys ja innovatiivisuus antavat DNA:lle hyvät eväät toimimiseen entisestään kiristyneen kilpailun markkinassa ja mahdollistavat uusien tehokkaiden toimintamallien jatkuvan kehittämisen.

DNA:lla työskentelee 1 700 ammattilaista, joiden kaikkien työskentelyn keskiössä on DNA:n strategian mukaisesti asiakaskokemus. DNA:lla panostetaan jatkuvaan henkilöstön kehittämiseen ja tavoitteena on, että joka tehtävässä on omistautunut ja pätevä työntekijä. Tyytyväiset työntekijät ovat yhtiölle olennaisen tärkeitä, jotta mahdollistetaan erinomainen asiakaskokemus ja näin ollen tyytyväiset asiakkaat.

DNA:lla on Kuopiossa kolme myymälää
Kauppakeskus Aapeli: Kauppakatu 28
Matkus Shopping Center: Matkuksentie 60
Päiväranta: Päivärannantie 18

Tarkasta lähimmän myymälän aukioloajat https://www.dna.fi/myymalat

Kartta

Päivitetty: 18.06.2018

Kauppakatu 28
70110 Kuopio
017/302802
www.dnakauppa.fi

Aukioloajat

MA9 - 19
TI9 - 19
KE9 - 19
TO9 - 19
PE9 - 19
LA9 - 16

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori