Döner26 & GOSalad
Döner26 & GOSalad
Döner26 & GOSalad
Döner26 & GOSalad

Döner26 & GOSalad


Gourmet kebab-annoksia tarjoileva Döner26 ravintola aukaisi ovensa torin vierellä vapun aikaan 2021. Ravintola on yksi PeeÄssän Food&Joy -ravintolakokonaisuutta. 

Tuoreisiin focaccia-leipiin koottavat annokset saavat suussa sulavat makunsa tuoreista kasviksista, lisukkeista ja itse valittavasta kebab-täytteestä: lammas&nauta, chilikana tai falafel. Oman maun mukaan valitaan myös paikan päällä valmistettu kastike. Nälkäisemmälle ruokailijalle annokset saa myös aterioina ranskalaisilla tai salaatilla, ja tottakai juomalla. Döner26:n leipäannosten lisäksi listalta löytyy Iskender- ja Plate- annokset omilla salaateilla ja kastikkeilla. Annokset ovat valmiiksi laktoosittomia ja saatavilla myös gluteenittomalla leivällä.

Döner-annosten makujen taustalla on maailmaa makujen perässä matkannut huippukokki, joka on koonnut ravintolalle gourmet-kebabin makumaailman. Esimerkiksi harissajogurtti -kastikkeen taustalla on pohjoisafrikkalainen, tulisen mausteinen, harissa -maustetahna. 

Döner26 on saanut asiakkailtaan hyvää palautetta. Annokset ovat jopa yllättäneet ensi kertaa täällä ruokailevat; lähituotannon raikkaista ja paikallisista raaka-aineista koottuja kebabherkkuja on luvattu tulla syömään uudestaan. 

GOSalad -salaattibaari toimii Döner26:n yhteydessä. Jo pelkkä salaattipohja sisältää salaatin lisäksi tomaatin, kurkun, melonin ja tabboulehin. Oman maun ja nälän mukaan valitaan lisätäytteitä ja -lisukkeita. Täältä löytyy loistava vaihtoehto esimerkiksi lounaaksi kun kaipaa jotain raikasta ja kevyttä.

Food&Joy, Döner26 ja GOSalad - tervetuloa nauttimaan gourmet-kebabia!

***

Ravintolamaailma Food & Joy tarjoaa monipuolisen tarjonnan moneen makuun. Täältä löytyy mm. viinibaari, sushibuffet, aasialaisia makuja, kebabia ja toivesalaatteja.

Vaikka ravintolamaailman ravintolat edustavat eri makumaailmoja, on tila suunniteltu ja sisustettu yhteiseksi. Jos yksi ystävä nauttii Rosson pastasta, toinen aasialaisista höyrysämpylöistä ja kolmas haluaa nauttia vain espressoa, kaikki ystävät voivat kokoontua yhdelle ravintola-alueelle. Ravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla, yhdessä. Monipuolinen tarjonta vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat.


Kuvat: Lassi Saijets

Kartta

Päivitetty: 13.09.2021

Haapaniemenkatu 24-26
70100 Kuopio
0505342094
www.raflaamo.fi/fi/kuopio/doner-26

Aukioloajat

MA10.30 - 20
TI10.30 - 20
KE10.30 - 20
TO10.30 - 20
PE10.30 - 20
LA11 - 20
SU12 - 18

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori