Hospoda Koza
Hospoda Koza
Hospoda Koza

Hospoda Koza


Tsekkipubi Kuopion kauppahallin kellarissa on ainoa laatuaan koko Pohjoismaissa!


Syksyllä 2021 ovet aukaissut tsekkipubi Hospoda Koza tarjoilee nimestäkin arvattavasti Kozel olutpanimon nimikko-oluita, vähän tummempaa ja vaaleampaa. Muuta juomavalikoimaa on tottakai ajateltu paikalliset mielessä! Pubi toimii maineikkaan Kozel Tšekkipanimon näyteikkunana ja ainoana brändibaarina Pohjoismaissa. Miljöökin on juuri oikea, maanalainen tila antaa tiilipylväineen ja -kaarineen oikeaa tunnelmaa.

Viikonloppuisin pubissa raikaa karaokeillat, jotka ovat keränneet paljon kehuja, ja joita vetää ammattitaitoinen karaokejuontaja. Kattavan kappalevalikoiman sekä erinomaisen äänentoiston ansiosta Koza on karaoken ystävien uusi ykköspaikka Kuopiossa. Täällä on mahdollista varata karaoke-kabinettikin yksityiskäyttöön vaikka työporukan tai kavereiden kesken. Rauhallisempikin illanvietto mukavassa seurassa onnistuu myös mainiosti kellaritilan sokkeloisuuden ja kiehtovuuden ansiosta. Aidosta pubitunnelmasta voi myös nauttia rennosti seurapelejä pelaillen.

Oikeat tilat pubille löytyivät Kuopion kauppahallin vanhoista kellaritiloista. Alkoholijuomien maahantuoja Servaali Oy, joka on osa Olvi Oyj:tä, oli muiden toimijoiden kanssa etsinyt olutpanimo Kozelille brändipubia. 130 asiakaspaikan pubissa työskentelee tuttua PeeÄssän ravintola- ja baarihenkilökuntaa. 

Tulevaisuudessa kesäksi on suunnitelmissa terassi kauppahallin kylkeen, ja kenties myös live-esiintymisiä.

Na zdraví, kippis! 


Ikäraja ke-to K18, pe-la K20. 
Sisäänkäynti Kauppakadun puolelta.

Kartta

Päivitetty: 26.10.2021

Aukioloajat

KE18 - 02
TO18 - 02
PE18 - 04
LA18 - 04

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori