Hurma
Hurma
Hurma
Hurma
Hurma

Hurma

"Kuopion paras kohtaamispaikka"

Kauppakadulla sijaitseva ravintola Hurma avasi ovensa keväällä 2017. Ravintolapäällikkö Kimmo Kauhanen on koulutukseltaan restonomi Savonia-ammattikorkeakoulusta, jonka lisäksi hän on käynyt muun muassa baarimestarin sekä johtamisen erikoisammattitutkinnon. Kauhanen on kartuttanut viinituntemustaan englantilaisen WSET -viiniakatemian Level 3 -tutkinnolla ja viinilista on räätälöity tarkkaan ruokalistaa silmällä pitäen.

Hurman annosten salaisuus on etninen twist, jossa kasvikset, mausteet ja yrtit ovat pääroolissa. Ravintola valmistaa ruoat omalla tyylillä ottaen vaikutteita useista eri ruokakulttureista. Annokset on helppo jakaa seurueen kesken ja tehdä makumatkoja useisiin maihin samalla kertaa. Trendejä seuraava ravintola tarjoaa lukuisia kasvisruoka- ja vegaaniannoksia ja myös gluteeniton ruokavalio on otettu hyvin huomioon. Ravintola on ainoa laatuaan Suomessa ja tavoitteena onkin vakiinnuttaa paikka kolmen parhaan ravintolan joukossa Kuopiossa. Asiakaspaikkoja ravintolassa on 100 ja lisäksi terassilla mahtuu nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta kesäisin 70 asiakasta. Herkullisten ruokaelämysten lisäksi ravintola tarjoaa iltaviihdettä DJn ja drinkkibaarin myötä viikonloppuisin aamukolmeen saakka. Lisäksi ravintolassa on 10 € lounas arkisin 10.30-14 ja kello 16 jälkeen voi nauttia edullisista drinkeistä, viinistä, kuohuviinistä ja pikkusuolaisesta afterworkin merkeissä.

Tällä hetkellä ravintolassa on kiinteä 14 henkinen asiantunteva työporukka, joka varmistaa asiakkaiden viihtyvyyden. Tervetuloa Hurmaantumaan!

Kartta

Päivitetty: 21.02.2020

Aukioloajat

MA11 - 21
TI11 - 21
KE11 - 21
TO11 - 21
PE11 - 23
LA12 - 23

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori