INGO, Vaatelainaamo Noppa | Korjausompelimo Tikki
INGO, Vaatelainaamo Noppa | Korjausompelimo Tikki

INGO, Vaatelainaamo Noppa | Korjausompelimo Tikki

INGO on Ingmanedu Kulttuurialan ammattiopiston uusi oppimisympäristö ja yhteisö, joka kokoaa saman katon alle kulttuuri- ja käsityöalan toimijoita sekä palvelee opetuksen ja oppimisen työelämälähtöisyyttä ja opiskelijoiden yrittäjyyttä. INGOssa Kauppakeskus Sektorin tiloissa toimii kaksi erilaista kotimaisen käsityön ja designin parissa toimivaa yritystä. INGOssa on myös vaihtuvia näyttelyitä sekä Ingmanedun koulutustarjontaan liittyvää infoa.

Korjausompelu Tikki hoitaa vetoketjujen vaihdot, vaatteiden uudistukset sekä lyhennykset.

Vaatelainaamo Noppa on Kuopiossa toimiva yritys, josta voi lainata jäsenmaksua vastaan suomalaisten designereiden vaatteita. Ekologisuus ja tuotteiden eettisyys on meille tärkeä arvo. Lainaamosta löytyy pieni valikoima retro- ja vintagevaatteita. 

Vaatelainaamo Nopasta voit lainata jäsenmaksua vastaan kaksi tuotetta kerrallaan maksimissaan kahdeksi viikoksi. Lainat voit palauttaa ja vaihtaa myös viikon välein. Tarjolla on kotimaisten designereiden vaatteita ja lisäksi kasvava Vintage-vaatteiden kokoelma.

Jäsenyys tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä lainaamaan ihania suomalaisia design-vaatteita monilta ihanilta merkeiltä. Vaatelainaamo Noppa on ennenkaikkea kollektiivinen vaatekaappi, josta me yhdessä pidämme huolta. Lähes kaikki lainaamon tuotteet ovat myös myytävänä!

Aukioloajat, Ingo & Vaatelainaamo Noppa
ma suljettu
ti klo 10-15
ke klo 10-15
to klo 11-17
pe klo 10-15
la klo 10-14 parilliset viikot, parittomien viikkojen lauantait suljettu

Kartta

Päivitetty: 17.08.2020

Puijonkatu 23
70100 Kuopio
040 7397619

Aukioloajat

TI10 - 15
KE10 - 15
TO11 - 17
PE10 - 15

Poikkeusaukioloajat

Lauantaisin avoinna klo 10-14 parillisina viikkoina
parittomien viikkojen lauantait suljettu.

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori