Kahvila-ravintola Salacavala
Kahvila-ravintola Salacavala
Kahvila-ravintola Salacavala
Kahvila-ravintola Salacavala
Kahvila-ravintola Salacavala
Kahvila-ravintola Salacavala

Kahvila-ravintola Salacavala

SalaCavala on kaupungin keskeisimmällä paikalla oleva kahvila-ravintola.

Se sijaitsee torin kunniapaikalla ja sen lasisten seinien läpi näkee torin päivittäiseen ihmisvilinään.

Aamu on hyvä aloittaa Salacavalassa. Kahvila-ravintolassa saat aamupalaksi ajan kanssa valmistettua, yön yli uunissa hautunutta luomu täysjyväohrapuuroa. Aamupuuroa on tarjolla joka aamu maanantaista lauantaihin. Pelkkää puuroa Salacavalassa ei tarvitse syödä, sillä tarjontaan kuuluvat myös makeat leivonnaiset sekä erilaiset suolaiset syötävät. Leivonnaiset, kakut ja pullat, valmistuvat naapurikahvila Houkutuksen konditoriatiloissa ja maukkaat suolaiset purtavat, kuten grillileivät kootaan Salacavalassa herkullisia ainesosia käyttäen.

Wokit ovat Salacavalan erikoisuus, jotka sopivat erinomaisesti vaikka lounaaksi. Saat koota oman wokkisi tuoreista vihanneksista ja lihoista sekä maukkaista kastikkeista, jotka tarjoillaan aasialaisten nuudeleiden kera. Viininystäville Salacavalassa on tarjolla laadukkaita viinejä, jotka ovat huolella valittu suoraan pieniltä luomutuottajilta. Luomu cava sopii nautittavaksi niin wokin kuin jälkiruuankin kanssa. Viinien lisäksi oluita, siidereitä ja limonaadeja tulee Laitilan maineikkaalta virvoitusjuomatehtaalta.

Salacavalan kahvivalikoimasta löytyy tuorepaahdettua ja tuorejauhettua suorankaupan Kenya AA – kahvia sekä vaihtelevat kahvimaut pannuissa tulevat pienpaahtimoilta ja useimmat niistä ovat luomulaatua. Salacavalassa teenjuojia hemmotellaan vain ja ainoastaan luomu teelajeilla, joiden oikeaoppinen valmistus ja haudutus takaavat nautinnollisen teehetken.

Salacavalan lasipaviljonkia ympäröi kaupunkilais- tunnelmainen terassi, jossa voit nauttia kahvila-ravintolan herkkuja ympärivuotisesti!

Salacavalan lounas ma-pe klo 10.30–15.00
päivän lounaswok 8.90€ tai lounassoppa 6.90€.
Lounaaseen kuuluu kahvi tai haudutettu tee.

Kartta

Päivitetty: 05.11.2019

Aukioloajat

MA8:00 - 20
TI8:00 - 20
KE8:00 - 20
TO8:00 - 20
PE8:00 - 20
LA8:30 - 17
SU12:00 - 17

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori