Kauppakeskus Aapeli
Kauppakeskus Aapeli
Kauppakeskus Aapeli
Kauppakeskus Aapeli

Kauppakeskus Aapeli

Aito kaupunkilainen

Kauppakeskus Aapeli sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa, uusitun torin ja perinteikkään kauppahallin kupeessa.

A-luokan palvelua

Kauppakeskus Aapelista löydät liikkeitä ja palveluja monenlaiseen tarpeeseen. Lisäksi Aapeli tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia yksinmyyntioikeuksien ansiosta. Pukeutumisen osalta kauppakeskuksesta löytyvät Moda, Nanso, Luhta Brand Store sekä Live4. Korujen, kellojen, kosmetiikan ja optiikan osalta tyylejä ja tarjontaa on runsaasti. Parturi- ja kampaamopalvelut takaavat sen, että ulkonäön ja hyvinvoinnin osalta puhutaan täyden palvelun talosta.

Toisessa kerroksessa sijaitseva Ravintola HyggeBro tarjoaa monipuolisia makuja ja huokuu koko rakennukseen välittömän lämmintä tunnelmaa. Ja mikä parasta, voit nauttia lounasta ihaillen upeaa torimaisemaa. Ainutlaatuiseksi Aapelin tekee mahdollisuudet myös pankki-, vakuutus-, asunto- sekä puhelinasioiden hoitoon.

A:sta kaikki alkaa

Aapelia ympäröivät helppokulkuiset kävelykadut luovat torin eteläkulmaan ainutlaatuisen seesteisen ja urbaanin tunnelman vailla liikenteen melua. Aapeliin saapuminen on silti helppoa autollakin oman parkkihallin sekä toripysäköinnin ansiosta. Suurin osa palveluista sijaitsee katutasossa, mikä tekee asioinnista esteetöntä ja miellyttävää. Aapelin kupeessa voi nauttia vaivattomasti koko kaupungin monipuolisista palvelu- ja ravintolatarjonnasta sekä kävelykeskustan viehättävästä ilmapiiristä.

Hyödynnä tunnin ilmainen pysäköinti!
Pysäköintikuitin saa hissiaulojen automaateista sisääntulon yhteydessä.

Kartta

Päivitetty: 01.08.2020

Kauppakatu 28
70100 Kuopio

Aukioloajat

MA9 - 18
TI9 - 18
KE9 - 18
TO9 - 18
PE9 - 18
LA10 - 16

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori