Kauppapaikka Vihtori
Kauppapaikka Vihtori

Kauppapaikka Vihtori

MUTKATON KAUPPAPAIKKA VIHTORI

Kauppapaikka Vihtori sijaitsee torin laidalla Kuopion ydinkeskustan paraatipaikalla. Vihtori kätkee sisälleen monipuolisen kattauksen laadukkaan arjen mahdollistajia. Voit hoitaa päivittäistavaraostokset K-Supermarket Veljmiehessä tai Tokmannilla. Pukeutumista ja muotia on tarjolla City-Optiikka Synsamilla, Silmäasemalla ja Dressmanilla.

Nälän yllättäessä 2. kerroksen RAX Pizza Buffetista saa mahan täyteen. Lisäksi talosta löytyy meksikolaishenkinen Pancho Villa, josta löytyy burgereita, pihvejä, raikkaita salaatteja sekä paljon muuta herkullista syötävää! 

Apua löytyy myös pankki- tai suutarin palveluita tarvitseville, sillä talossa palvelee Danske Bank sekä Kuopion kenkä- ja avainapu. Fenniassa hoidat kätevästi kodin ja perheen vakuutusasiat.

 

HELPPO TULLA JA MUKAVA ASIOIDA

Kauppapaikka Vihtoriin saapuminen on helppoa myös autolla oman kattopysäköinnin sekä toripysäköinnin ansiosta. Ensimmäinen tunti on maksuton. Suurin osa palveluista sijaitsevat rakennuksen 1. ja 2. kerroksessa ja Vihtorin hissit ja liukuportaat tekevät asioinnista esteetöntä. 


 

Kartta

Päivitetty: 14.04.2021

Puijonkatu 19

Aukioloajat

MA8 - 21
TI8 - 21
KE8 - 21
TO8 - 21
PE8 - 21
LA10 - 20

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori