Keilahalli Keilakukko
Keilahalli Keilakukko
Keilahalli Keilakukko
Keilahalli Keilakukko
Keilahalli Keilakukko

Keilahalli Keilakukko


KUOPION KEILAHALLI MUUTTI TORIN ALLE – UUSI OSOITE PUIJONKATU 19

Keilakukko Oy:n yrittäjät Joonas Jehkinen, Ville Laakkonen sekä Tommi Poutiainen avasivat uuden viihdekeskuksen torin alle. Uudet tilat löytyvät aivan Kuopion torin ytimestä, Puijonkatu 19. Kulku uusiin tiloihin on suoraan torilta, kauppakeskus Vihtorin kylkeen rakennetusta uudesta hissistä – miten helppoa, julkiset kulkee torille ja auton saa parkkihalliin kätevästi.

Uusi viihdekeskus sai nimekseen Keilakukko Kuopio, sillä yrittäjillä on toinenkin toimipiste Mikkelissä, mikä kantaa nimeä Keilakukko Mikkeli. Yrittäjät yhtenäistävät tulevaisuudessa hallien toimintaa, sekä tarjoavat niissä kattavaa kokonaisuutta, sillä ovathan ne ”kaikkea muutakin kuin keilahalli”.

VIIHDEPALVELUT PYSYVÄT LÄHES SAMANA

Uusi Keilakukko sisältää 12 keilarataa, 8 biljardipöytää, 4 darts-taulua sekä rennomman istuskelualueen, missä voi halutessaan perinteisemmin pelailla lautapelejä ja muita illanistujaisissa suosittuja seurapelejä. Kaikki viihdevaihtoehdot ovat helposti lähestyttäviä myös ensikertalaisille, siksi paikka on hyvä vaihtoehto virkistysiltoihin ja arkeen.

SPECTO BOWLING – UUSI JÄRJESTELMÄ TUKEMAAN MÄÄRÄTIETOISTA HARJOITTELUA

Keilakukko tulee tarjoamaan keilaajilleen mahdollisuuden uuden apuvälineen käyttöön, minkä avulla pääsee seuraamaan omasta kännykästään, kuinka pallo liikkuu. Järjestelmää käytetään tällä hetkellä Suomessa vain parissa muussa keilahallissa, sen kehittäjänä on suomalainen Angular Velocity Oy.

Specto Bowling -anturit mittaavat pallon liikettä radalla: kuinka pallo liikkuun, miten se osuu keilapakkaan sekä missä vaiheessa rataa kierre alkaa reagoida. Keilaaja näkee ohjelmasta myös, onko hän osunut sinne, minne tähtäsi ja kuinka tasaisena suoritus pysyy. Tästä uudesta ohjelmasta on lisäiloa myös satunnaiselle keilaajalle, mutta erityisesti niille, jotka harrastavat keilailua määrätietoisesti.

Keilakukko tarjoaa palveluita siis niin viihdeasiakkaille kuin pitkäjänteisille harrastajille. Specto Bowling omalta osaltaan tulee vaikuttamaan myös siihen, että viihdekeilaajat innostuvat aktiviteetista enemmän ja kenties löytävät uuden harrastuksenkin.

KATTAVA KOKONAISUUS YKSITYISTILAISUUKSILLE – KAIKKI SAMAN KATON ALTA
Yksityistilaisuuksia varten Keilakukkoon avautuu lokakuun lopussa VIP-kokouskabinetti sekä saunatilat, jotta he pystyvät myös tulevaisuudessa tarjoamaan saman katon alta kokonaisvaltaisen paketin seurueille. Eli pikkujoulukaudelle 2021 voi varauksia jo tehdä. Kahvila- ja anniskelupalvelut tulevat olemaan kiinteä osa toimintaa. Tilaan ei tule omaa keittiötä, mutta yhteistyötä tehdään ruokaravintoloiden kanssa, jotta tilausruokailu ja pop up -keittiöt tulevat täydentämään kokonaisuutta.

TAUSTAA TARINAN TAKAA – VISIO OLLUT SELKEÄ VUODESTA 2018 ALKAEN

Kuopion Keilahalli toimi vuodesta 1974 entisellä paikallaan ja sai ansiokkaasti legendaarisen maineen. Vuonna 2018 keilahalli koki yrittäjien vaihdoksen, kun nuoret yrittäjät Joonas Jehkinen, Ville Laakkonen sekä Tommi Poutiainen siirtyivät hallin yrittäjiksi. Jo tällöin heillä oli tiedossa, että hallin vuokrasopimus päättyy noin parin vuoden päästä, kun alueella alkaa iso rakennusprojekti.


Nuori yrittäjäkolmikko oli jo yrittäjiksi ryhtyessään päättänyt, että he ylläpitävät toimintaa vanhoissa tiloissa siihen saakka kuin se on mahdollista, mutta tulevaisuuden näkymät olivat kokoajan selkeät – uusi halli tulee olemaan Kuopion ytimessä ja tarjoamaan palveluita niin rentoa viihdykettä kaipaaville kuin ammattitason harjoittelua toteuttaville kävijöille. Nyt tämä visio on toteutunut.


Valokuvat: Mika Antikainen

Kartta

Päivitetty: 12.10.2021

Aukioloajat

MA10 - 21
TI10 - 21
KE10 - 21
TO10 - 00
PE10 - 02
LA10 - 02
SU12 - 20

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori