King's Crown
King's Crown
King's Crown
King's Crown

King's Crown

"Rakkaudesta lajiin"

Kivenheiton päässä torista sijaitseva King's Crown on viihtyisä ja trendikäs musiikkiravintola. Yrittäjä Niina perusti ravintolan kuusi vuotta sitten lopputyönä Savonia-ammattikorkeakoulun liiketalouden opintoihin. Viiking Musiikin yhteydessä toimiva ravintola sai vahvan alun ja vakiinnutti paikkansa nopeasti Kuopion ravintolamaailmassa. Pienestä rock-kahvilasta kasvoi kuukaudessa 14 työntekijän ruokaravintola. Liikekumppani Anni toimii kokkina ja keittiö on hänen valtakuntaansa. Anni ja Niina tutustuivat toisiinsa Annin veljen kautta ja nykyään Anni on Niinan käly.

Yrittäjä on lähtöisin muusikkoperheestä, joten livemusiikin tuominen ravintolaan oli alusta asti selvää. Asiakkaita viihdyttävätkin paikalliset musiikkitaiturit viikoittain ja toisinaan paikalle saapuu ulkomaan tähtiä.

Ravintola tarjoaa lounasta, à la cartea sekä lauantaibrunssin. Ravintolasta voi tilata myös catering-palvelun juhliin. Alusta asti itse tehdyt annokset koostuvat lähialueen tuotannosta, drinkit tehdään tuoreita yrttejä hyödyntäen sekä viinit on tarkoin valittu. Myös erikoisruokavaliot ovat hyvin huomioitu ja esimerkiksi vegaaninen hampurilaissämpylä tulee suoraan läheisestä leipomosta. Lapsille muokataan omat annokset makumieltymykst ja terveelliset vaihtoehdot huomioiden. Ruokalistaa uudistetaan vuodenaikojen vaihtelua seuraten ja työtekijät voivat vapaasti ehdottaa uusia ideoita.

Tulevaisuutta ajatellen tarkoituksena on vahvistaa asema Kuopion ravintolamaailman kulmakivenä sekä tarjota livemusiikkia jatkossakin. Lisäksi Niina paljastaa haaveilevansa ulkomaisesta yksiköstä. Kaikki muutokset kuitenkin toteutetaan laadusta tinkimättä, sillä se on kaikkein tärkeintä.

Kartta

Päivitetty: 04.03.2020

Aukioloajat

MA11:00 - 21
TI11:00 - 21
KE11:00 - 22
TO11:00 - 22
PE11:00 - 24
LA12:00 - 24

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori