Kone-Minna
Kone-Minna

Kone-Minna

Kone-Minna on vuonna 1998 perustettu ompelukoneiden sekä teollisuusompelukoneiden parissa toimiva yritys. Kuninkaankadulle muuttaneen liikkeen valikoimasta löytyvät sekä uudet että käytetyt ompelukoneet aloittelijoille sekä ammattilaisille ja tilatun ompelukoneen toimitus kotiovelle hoituu ilman lisäkuluja. Liikkeen edustamiin merkkeihin kuuluvat laadukkaat ja tunnetut ompelukonemerkit, kuten Bernina ja Bernette, Elna ja Evaja Brother. Kone-Minnassa käy asioimassa ompeluharrastajia jopa 9-vuotiaista 85-vuotiaisiin, ja täältä löytyykin sopiva ompelukone jokaiselle iästä ja taitotasosta riippumatta.

Ompelukoneiden huolto sujuu vuosikymmenten ammattitaidolla ja kokemuksella ja yrityksen palveluihin kuuluu myös ompelukoneen käyttökoulutus. Kone-Minnasta löydät myös ompelutarvikkeet, kuten neulat, langat ja sakset, eli kaiken mitä ompeluun tarvitset.

Brodeeraaminen kuuluu Kone-Minnan palveluihin, ja se on näyttävä ja tyylikäs tapa merkitä yrityksen logo tekstiileihin.
Värivaihtoehtoja on satoja ja laajasta fontti- ja kuviovalikoimasta saadaan luotua asiakkaan tarpeisiin sopivat brodeeraukset.

Oikealla valinnalla varmistat, että saat vastinetta rahoillesi, saat käyttötarpeisiisi juuri soveltuvan ompelukoneen ja että huolto on varmistettu.
 

Kartta

Päivitetty: 04.03.2020

Aukioloajat

MA10 - 17
TI10 - 17
KE10 - 17
TO10 - 17
PE10 - 17
LA10 - 14

Poikkeusaukioloajat

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori