Kukka- ja hautauspalvelu Rosanna
Kukka- ja hautauspalvelu Rosanna
Kukka- ja hautauspalvelu Rosanna

Kukka- ja hautauspalvelu Rosanna

Sanna Hiltunen perusti oman kukkakaupan Kuopioon vuonna 2006, jonka yhteyteen hän liitti myös hautauspalvelun muutamaa vuotta myöhemmin.

Hiltusen kukkainnostus lähti jo lapsena, kun hän vietti kesät maalla keräillen kukkia. Innostus tuli omalta mummolta, joka myös tykkäsi kovasti kukista. Hän suoritti Kempeleellä puutarhatalouden perustutkinnon ja sai työpaikan asioidessaan eräässä kukkakaupassa. Kavereiden mukaan Hiltunen oli haaveillut kukkakaupassa työskentelystä jo peruskouluaikoina.

Yrittäjyys oli pitkäaikainen haave, mutta se tuntui pelottavalle ajatukselle. Käytyään yrittäjäkurssin hän ymmärsi, että yrittäjyys saatta kuitenkin olla se, mitä hän haluaa tehdä. Hiltunen on aina ollut yllytyshullu ja kokeillut haastaa itseään. Asiakkaita on riittänyt ja joka päivä on tullut myyntiä. Jotkut asiakkaat ovat seuranneet edellisiltä työpaikoilta asti. Yrityksessä on nyt hänen itsensä lisäksi yksi työntekijä.

Hiltusen haaveena on elävöittää keskustaa ja tehdä yhteistyötä toisten yrityksien kanssa. Hän ei nää toisia yrityksiä kilpailijoina, vaan kumppaneina. Mikään yritys ei pärjää yksin, vaan ympärillä on oltava toisia hyviä yrityksiä. Hän haluaisi että keskustan tyhjät liiketilat täytettäisiin pienyrittäjillä. Hän on tuonut esille keskustan tärkeyttä ja merkitystä puhumalla siitä asiakkaille ja muille ihmisille.

Tulevaisuudessa Hiltusen tavoitteena on kontaktoitua enemmän toisten yritysten kanssa ja jalkautua heidän liikkeisiinsä tekemällä yhteistyötä. Hän haluaisi myös somistaa yritysten näyteikkunoita tai antaa vinkkejä kuinka näyteikkunat saadaan näkyviksi katukuviin.

Hiltunen on nöyrä ja kiitollinen siitä, että ihmiset ovat kannustaneet ja ovat löytäneet Rosannan. Kuitenkin kaikista tärkeintä on muistaa oma hyvinvointi. Vapaa-aikanaan hän harrastaa erilaisia aktiviteetteja koiriensa kanssa, pyöräilee ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Kartta

Päivitetty: 04.03.2020

Aukioloajat

MA10 - 16
TI10 - 16
KE10 - 16
TO10 - 16
PE10 - 16
LA10 - 14

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori