Kukkapuoti pioni&poimulehti
Kukkapuoti pioni&poimulehti
Kukkapuoti pioni&poimulehti
Kukkapuoti pioni&poimulehti

Kukkapuoti pioni&poimulehti

Kukkapuoti pioni&poimulehti
 

Kukkakauppa pioni&poimulehti on trendikäs ja luonnonläheinen kukka- ja tarvikekauppa Kuopion Niiralassa pääkadun varrella. Perinteisen kukkamyynnin lisäksi pioni&poimulehti on matalan kynnyksen kukkapuoti, jonka toiminta-ajatuksena on tuoda kukkamaailma ”kukkakaupan takahuoneesta” enemmän asiakkaiden ulottuville, lisätä asiakkaiden osallistumista omien kukkaluomustensa suunnitteluun ja tekemiseen.

Kukkapuoti toimii uudenlaisella konseptilla, jossa asiakas voi kerätä omat kukkansa halutessaan tai tehdä esimerkiksi surukimpun itse. Asiakkaalla on mahdollisuus varata työpajatila käyttöönsä korvauksetta, kun hankkii materiaalit kukkapuodilta.

Viikottaisiin kukkatyöpajoihin voi osallistua kuka vaan, ryhmille voidaan suunnitella oma kukkatyöpaja ja tulemme tarvittaessa pitämään kukkatyöpajan työpaikallesi. 
 

Kukat arkeen ja juhlaan

Onnittelukukat, hääkukat, juhlakukat, tilakoristelut, yrityspalvelut sekä surukukat kuuluvat palveluihimme. Toimitamme kukkia tarvittaessa. Verkkokauppana toimii ekukka.fi-palvelu, josta voi ostaa kukkatoimituksen ympäri Suomea tai hakea kukkapuodilta. Puodista saat leikkokukkia ja viherkasveja. Lisäksi sesongin mukaan tarjolla on ulkokukkia. Valikoima vaihtelee ajankohdan ja sesongin mukaan.

Viherkasveille löytyy ruukkuja ja koreja sekä jonkin verran kukkien hoitoon liittyviä tarvikkeita.

Kartta

Päivitetty: 21.02.2020

Aukioloajat

MA10 - 17
TI10 - 17
KE10 - 17
TO10 - 17
PE10 - 17
LA10 - 14

Poikkeusaukioloajat

Aukioloissa poikkeuksia juhlapyhien aikaan.

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori