Maustesoppi
Maustesoppi
Maustesoppi
Maustesoppi

Maustesoppi

Kauppahallin Maustesopesta löytyy kaikki mausteet mitä tulet ikinä tarvitsemaan ruuanlaitossa!  Jos asiakkaan etsimää maustetta ei sattuisi olemaan sillä hetkellä Maustesopen valikoimassa, se tilataan. Asiakkaan hyvä palveleminen on Maustesopen yrittäjänä toimivan Eija Vannisen sydämen asia.
 
Asiakkaiden kanssa vaihdellaan reseptejä ja keskustellaan kaikesta ruuanlaittoon liittyvästä. Maustesopella on pitkät perinteet kauppahallissa, sillä se on palvellut asiakkaita lähes 30 vuoden ajan.  Asiantuntevan palvelun ja monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi pääset liikkeessä asioidessasi tuntemaan hajuaistia hemmottelevan mausteiden kirjon.
 
Maustesopesta löytyy aromikkaita ja tuoreita mausteita, joita myydään asiakkaille mukaan suurista maustepurkeista. Mausteiden lisäksi valikoimaan kuuluu oliiveja, valkosipulituotteita, öljyjä, viinietikoita, vinegrettejä, kuivahedelmiä, maustekahveja ja runsas, jopa 100 teen valikoima, joka sisältää myös kotimaisia yrttiteitä. Maustesopessa myydään lähiseuduilta tulevia tuotteita, kuten lapinlahtelaista hunajaa, suonenjokelaisia yrttejä sekä sotkamolaisia salaatinkastikkeita ja kuivattuja sieniä.
 
Myymälästä löytyvät Poppamiehen tuliset kastikkeet sekä maustekastikkeet, jotka tuovat ruuanlaittoon uusia maukkaita vivahteita. Erikoisuutena kauppahallin maustekaupassa on aito unkarilainen paprikatahna, jota itse yrittäjäkin suosittelee mainioksi ainesosaksi gulassiin, pasta bologneseen sekä muihin tomaattipohjaisiin kastikkeisiin. Korealainen chilitahna taasen tuo mukavaa potkua tavallisiinkin kotiruokiin.
 
Maustesopesta kehotetaan kääntymään heidän puoleensa kaikissa mausteasioissa!
Kaikki mausteet ovat gluteenittomia sekä laktoosittomia yhtä maustetta lukuun ottamatta.
 
Maustesopen verkkokauppa palvelee osoitteessa www.maustesoppi.fi

Kartta

Päivitetty: 06.03.2020

Aukioloajat

MA9 - 17
TI9 - 17
KE9 - 17
TO9 - 17
PE9 - 17
LA9 - 15

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori