Muikkumesta Kuopio
Muikkumesta Kuopio
Muikkumesta Kuopio
Muikkumesta Kuopio

Muikkumesta Kuopio

Pasi Miettinen pitää kojua Kuopion torilla, aivan Puijonkadun läheisyydessä. Teltalla paistetaan aitoja, perinteisiä, savolaisia voissa ja ruisjauhoissa pyöritettyjä muikkuja, sekä herkullisia muurinpohjalettuja. Ruuat ovat paikallisia ja muikut ovat varmasti tuoreita, sillä lähialueen kalastajat tuovat niitä teltalle päivittäin. 

Miettinen on itse ammatiltaan ravintolakokki ja hän halusi tulla torille kokeilemeen, onnistuisiko yrityksen pyörittäminen torilla. Se onnistui ja vuosi 2021 on jo yhdeksäs vuosi torilla, hyvin on viihdytty. Teltta on vaihtanut paikkaa, mutta löytänyt nyt hyvän paikan, missä myynti käy. Työnteossa parasta on ruoan tekeminen sekä asiakaspalvelu. Asiakaskunnasta löytyy paikallisia, turisteja ympäri Suomen ja maailmalta, jotka haluavat maistella juuri kuopiolaisia muikkuja. Yrityksessä on tällä hetkellä 4 työntekijää. Teltta löytyy torilta kesäisin vapusta aina elokuun loppuun saakka. Vilkkain aika on juhannuksesta elokuuhun, ja silloin "muikkulautasia" menee kaikista eniten. Muikkulautanen sisältää muikun lisäksi perunaa, kasviksia ja oma maustamaa dippikastiketta.

Teltta on auki säävarauksella kesäkaudella maanantaista perjantaihin 9-19, ja lauantaisin 9-17. Parhaimpaan kesäsesonki aikaan auki myös sunnuntaisin.
 

Kartta

Päivitetty: 30.07.2021

Kauppakatu 45
70100 Kuopio
040 0879891
muikkumesta@hotmail.com

Aukioloajat

MA9 - 19
TI9 - 19
KE9 - 19
TO9 - 19
PE9 - 19
LA9 - 17

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori