Pelihuone Game Over
Pelihuone Game Over
Pelihuone Game Over

Pelihuone Game Over

Game Over on uusi perheystävällinen retropelihuone kaikenikäisille pelaajille! Pelihuone tarjoaa mukavan ja viihtyisän paikan kokeilla pelejä useilla eri konsoleilla ja arcadelaitteilla monelta eri aikakaudelta, aina 80-luvulta saakka!

Pienellä pääsymaksulla pääset pelaamaan pelejä niin pitkäksi aikaa kuin tahdot. Otathan kuitenkin huomioon muutkin pelaajat! Game Overissa noudatetaan herrasmiessääntöjä: vaikka peliaikaa ei ole rajoitettu, niin toivomme, että kukaan ei omi yhtä peliä itselleen koko päiväksi, vaan tarjoaa muillekin mahdollisuuden päästä kokeilemaan mieleistään peliä.
Tulossa: retropeli-turnauksia, teemapaivia, peli-arvontoja!

Game Over myy, ostaa ja ottaa vaihdossa eri konsolipelejä ja -laitteita, dvd- ja blu-ray-elokuvia sekä oheistuotteita. Toimimme Nintendon uusien tuotteiden jälleenmyyjänä. Game Overiin voit varata yksityistilaisuuden, esim synttärit, polttarit, illanvietto kysy lisää! Game overista saa myös Manga cafen tuotteita esim. Ramuneja ja pockyja. Game Over on mukana useissa eri tapahtumissa myymässä tuotteitaan. esim animetapahtumat, pelitapahtumat.

Toivotamme teille oikein mieluisia pelikokemuksia! 

Kartta

Päivitetty: 05.08.2020

Aukioloajat

TI13 - 19
KE13 - 19
TO13 - 19
PE13 - 19
LA11 - 17

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori