Pentik Keskusta
Pentik Keskusta

Pentik Keskusta

Pentik Oy

Pentik on tuonut kauneutta suomalaisiin koteihin yli neljänkymmenen vuoden ajan. – Kaikki alkoi luomisen tarpeesta, taiteilija Anu Pentik kertoo. Pentik Oy perustettiin vuonna 1971 perheen omakotitaloon Posiolle, Lappiin, josta moni muu lähti Ruotsiin ja Etelä-Suomeen työn perässä. Yrityksen avain menestykseen on ollut rohkeus keskittyä ydinosaamiseen eli keramiikan valmistukseen ja myyntiin. Posiolla sijaitsee edelleen yrityksen keramiikkatehdas ja kynttiläpaja. Vuonna 2013 Pentik Oy:n liikevaihto oli 35 miljoonaa euroa.
 

Kansainvälinen sisustusmyymäläketju

Tämän päivän Pentik on sisustusmyymäläketju, jolla on yli 80 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yrityksen toimitusjohtajana toimii toisen polven yrittäjä Pasi Pentikäinen. Pentikillä uskotaan taiteilijan voimaan, tekijän kädenjälkeen, laadukkaisiin tuotteisiin sekä perheyrittäjyyteen ja yhteistyöhön. Sisustamisen iloa, arjen kauneutta ja harmoniaa vaalii nykyään yli 330 pentikläistä.
 

Pentik-mallisto

Tuotevalikoimassa on keramiikan lisäksi tunnettuja suosikkeja ja sesongeittain vaihtuvia uutuuksia. Keramiikan rinnalle on kehittynyt laaja valikoima tuotteita tekstiileistä huonekaluihin. Suunnittelun lähtökohtana on kauneus ja käytännöllisyys. Yrityksen omat muotoilijat suunnittelevat perusmalliston lisäksi neljä kertaa vuodessa vaihtuvat sesonkimallistot.

Kartta

Päivitetty: 16.03.2021

Haapaniemenkatu 28
70110 Kuopio
0403496431
kuopio@pentik.com
www.pentik.fi

Aukioloajat

MA10 - 18
TI10 - 18
KE10 - 18
TO10 - 18
PE10 - 18
LA10 - 15

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori