Piattacó
Piattacó
Piattacó

Piattacó

Piatta Miettinen avasi oman vaateyrityksen Kuopion keskustaan elokuussa 2016.
Miettinen on ollut alalla jo 30 vuotta työskennellen eri yrityksissä monenlaisissa tehtävissä, kuten ostajana, kouluttajana ja esimiehenä. Useista firmoista on karttunut kokemusta ja koulutusta ja työmotivaatio on aina ollut huipussaan. Hän työskenteli muunmuassa H&M:llä kouluttajana sekä osastopäällikkönä, sekä 13 vuoden ajan Nina&Henrissä.

Yrityksissä työskennellässään hänelle oli muodostunut todella paljon kontakteja ja suhteita esim. tavarantoimittajiin sekä kanta-asiakkaita ja hänelle on muodostunut korkea ammattitaito. YT-neuvotteluiden jälkeen suuren tuen ja kannustuksen voimalla hän päätti avata oman yrityksen Kuopioon. Miettisen mukaan hänelle kävi onni onnettomuudessa ja hän on nyt onnellisempi kuin milloinkaan.

Yrityksessä työskentelee Miettisen lisäksi kaikkineen 5 muuta työntekijää. Heillä on kanta-asiakasrekisterissä jo 2000 asiakasta. Vaatteet ja asusteet sopivat yli 20 vuotiaille aikuisille miehille ja naisille, jotka haluavat pukeutua nuorekkaasti arkeen. Miettinen yrittää etsiä liikkeeseensä sellaisia merkkivaatteita, joita ei saa muualta Kuopiosta, tai edes muualta Suomesta. Tulevaisuus näyttää valoisalta ja hänellä on haaveena avata verkkokauppa ja ehkäpä oma mallistokin.

Aukioloajat:
Ma - Pe 10-18
La kesäaikana 10-15, muulloin 10-16

Kartta

Päivitetty: 16.03.2021

Aukioloajat

MA10 - 18
TI10 - 18
KE10 - 18
TO10 - 18
PE10 - 18
LA10 - 16

Poikkeusaukioloajat

(Avoinna tarvittaessa myös sopimuksen mukaan)

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori