Pikkumakkee
Pikkumakkee
Pikkumakkee
Pikkumakkee
Pikkumakkee
Pikkumakkee
Pikkumakkee

Pikkumakkee

Hallin Kahvi ja Makeismyymälä Pikkumakkee on herkkusuiden suosikki jo liki 40 vuoden ajalta.

Myymälän valikoimaan on mahtunut vuosien saatossa monenlaisia herkkuja. Liikkeen nykyinen yrittäjä Marita Inkinen on tarjonnut asiakkailleen pikkumakeita alkaen syyskuusta 2016. Pikkumakkeen herkullisimmat ja menevimmät tuotteet ovat käsintehdyt suklaat, joita suklaatiski on pullollaan. Suklaita on paljon eri makuisia ja muotoisia. Suklaatiskiä silmäillessä näkyy niin koiran, hevosen kuin kalankin muotoisia suklaita sekä kauniita sydämenmuotoisia konvehteja. Kotimaisten ja mm. belgialaisten suklaiden lisäksi Pikkumakkeen erikoisuus on täyteläiset marja – ja hedelmätryffelit, jotka tulevat Riiasta. Suklaakonvehdeista saat maistuvan lahjan kauniisiin rasioihin pakattuna tai veden kielelle tuovan kattauksen juhlapöytääsi.

Pikkumakkeesta löytyy myös suuri määrä kahvipapuja, jotka jauhetaan ostohetkellä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kahvivalikoimassa on alkuperäkahveja tai sekoituksia erilaisilla paahdoilla ja kahveja tuleekin useilta eri paahtimoilta, paikallisia paahtimoita uohtamatta, myös luomuna. Papuja jauhetaan suodatin-, pannu- tai espressokarkeuksia. Entistä enemmän asiakkaat haluavat kahvinsa papuina ja jauhavat kahvit omilla kotimyllyillä. Pikkumakkeessa on lisäksi runsas makukahvivalikoima.

Pikkumakkeen laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle makeanystävälle jotakin. Tikkunekkuja, karkkeja, tikkareita, lakuja, kesäisin jäätelöä, monia erilaisia suklaita, kahveja, runsas teevalikoima, juhlakakkujen koristeita, marjatuotteita, hunajaa… Herkkuja on loputtomasti! Matkaviemisiksi ulkomaille tai lähemmäksikin sopivat hyvin kotimaiset hillot ja hyytelöt, käsintehdyt metsämarjakonvehtirasiat, lakupiiput tai Savon maakuntakalanakin tunnetut muikut – suklaaversiona.

Pikkumakkeesta saat ostettua toiveiden mukaisesti kootut, maukkaat paketit vaikkapa yrityslahjoiksi. Vilkkaaseen joulusesonkiin Herkkukauppa Pikkumakkeessa valmistaudutaan tekemällä joulutilauksia jo touko-kesäkuulla. Myös Ystävänpäivä ja Pääsiäinen ovat vilkkaita sesonkeja, jolloin tuotevalikoima on entistäkin monipuolisempi.

Herkkukauppa Pikkumakkeessa ollaan ympärivuotisesti valmiina palvelemaan jokaista herkkusuuta ja kahvin tai teen ystävää.
 

Kartta

Päivitetty: 09.03.2020

Aukioloajat

MA9 - 17
TI9 - 17
KE9 - 17
TO9 - 17
PE9 - 17
LA9 - 15

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori