Raisu Kuopio
Raisu Kuopio
Raisu Kuopio
Raisu Kuopio
Raisu Kuopio

Raisu Kuopio


Makumatka Aasiaan


Aasialainen ravintola Raisu tarjoaa ainoana ravintolana Kuopiossa steam bunseja eli aasialaisia höyrysämpylöitä! 

Raisu on Food&Joy:n oma aasialainen ravintola, jossa uskotaan perinteiseen aasialaiseen keittiöön ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. PeeÄssän oma aasialainen ravintola on yksi Food&Joy-ravintolakokonaisuuden kohteista tavaratalo Sokoksen yhteydessä. PeeÄssällä on ollut tarjoilussa aasialaista ruokaa ruokakaupoissa, mutta ravintola puuttui. Ravintola aukaisi ovensa ensimmäistä kertaa Suomessa keväällä 2021.

Aasialaisena ravintolana Raisu erottuu muiden ravintoloiden joukosta steam buneilla eli aasialaisilla höyrysämpylöillä. Näitä ei saa mistään muualta Kuopiossa! Lounasbuffetissa tarjolla on runsas sushivalikoima, höyrysämpylöitä pitkään haudutetulla täytteellä, muita lisukkeita sekä jälkkärikahvi tai -tee. Iltabuffetin nauttijoille tarjolla on hiukan enemmän: höyrysämpylään on valittavissa kaksi täytettä ja maistettavana on myös Raisun omat maukkaat wingssit. Omassa jälkkäribuffetissa nautitaan leivoksista, nameista, pehmiksestä ja kastikkeista. Raisu tarjoilee myös valmiita annoksia ja settejä. Kokoa oma makuhermoja hemmotteleva kokonaisuus!

Suureen suosioon noussutta kuplateetä, eli bubble teatä saa myös Raisusta! Trendijuoma oli aluksi vieras, mutta kesän aikana se nousi ravintolan yhdeksi suosikiksi!

Henkilökuntaa on käynyt kouluttamassa aasialaisen keittiön saloihin yksi alan huipuista sushimestareista. Keittiön raaka-aineita hankitaan Suomesta, mutta myös laatua vaalivilta ja vastuullisilta jakelijoilta Japanista. Kala pyydystetään Japanissa vastuullisesti ja kuljetetaan Suomeen laadukkaiden tuotteiden raaka-aineeksi. Raisun listoilta löytyy niin kasvis, vegaanisia, laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. 

Tervetuloa makumatkalle!


***


Ravintolamaailma Food & Joy tarjoaa monipuolisen tarjonnan moneen makuun. Täältä löytyy mm. viinibaari, sushibuffet, aasialaisia makuja, kebabia ja toivesalaatteja.

Vaikka ravintolamaailman ravintolat edustavat eri makumaailmoja, on tila suunniteltu ja sisustettu yhteiseksi. Jos yksi ystävä nauttii Rosson pastasta, toinen aasialaisista höyrysämpylöistä ja kolmas haluaa nauttia vain espressoa, kaikki ystävät voivat kokoontua yhdelle ravintola-alueelle. Ravintoloissa herkutellaan ja nautitaan elämästä kaikilla aisteilla, yhdessä. Monipuolinen tarjonta vie matkalle maailman suosituimpien ruokakulttuurien äärelle, lähelle ja kauas. Ruoan syvintä olemusta täydentävät monipuoliset viini- ja olutlistat.


Kuvat: Lassi Saijets

 

Kartta

Päivitetty: 13.09.2021

Aukioloajat

MA10:30 - 20
TI10:30 - 20
KE10:30 - 20
TO10:30 - 20
PE10:30 - 21
LA11 - 21
SU12 - 18

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori